18 / 05 / 2024

Nuvo Arte Yapı adres 

Nuvo Arte Yapı adres 

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Süleyman Ekşi ortaklığında kuruldu.

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Rakıcıoğlu ve Savaş Rakıcı ortaklığında kuruldu.

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Süleyman Ekşi ortaklığında kuruldu.

Arte Restorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arte Restorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Bekir Yılmaz tarafından kuruldu.

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi Nus Arte’nin lansmanı için tören düzenlendi. Hatay’da yükselecek olan proje 390 konuttan oluşacak...

Nuvo Dragos'taki 54 bağımsız bölüm 30 Kasım'a kadar satılacak!

SPK, Özderici GYO'da yapılan sermaye artırımıyla ilgili karar aldı. Şirketin Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet bağımsız bölümü 30 Kasım 2019 tarihine kadar satılacak.

Nuvo Dragos'un yapı kullanım izin belgesi alındı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nuvo Dragos projesi için yapı kullanım izin belgesini aldı ve kat mülkiyetine geçti...

Nuvo Dragos fiyat bilgisi!

Nuvo Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen projede 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. 

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı!

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor.

Nuvo Dragos'ta yüzde 5 peşinatla!

Nuvo Dragos'ta yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. İstanbul’un en özel manzaralarından Adalar manzarasına hakim proje 2 bin 726 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos'ta 100 ay 0 faiz kampanyası!

Teslimleri hemen yapılan Nuvo Dragos projesinde 100 ay 0 faiz kampanyası sunuluyor. Projede metrekare birim fiyatları 5 bin 800 TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Nuvo Dragos Maltepe güncel ödeme kampanyası!

Nuvo Dragos projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Özderici GYO tarafından hayata geçirildi. Projedeki ödeme kampanyası kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Nuvo Dragos'ta 60 ay vade farksız taksit imkanı!

Toplam 999 adet daireden meydana gelen Nuvo Dragos'ta 60 ay vade farksız taksim imkanı yer alıyor. Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Özderici Nuvo Dragos, Özderici GYO  tarafından hayata geçiriliyor.

Nuvo Arte Yapı adres  Haberi

Nuvo Arte Yapı adres 

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Süleyman Ekşi ortaklığında kuruldu.

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, gayrimenkuller almak ve kiraya vermek. Yürürlükte olan 6306 sayılı Afet Riski altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun ve bundan sonra çıkarılacak olan kentsel dönüşümü destekleyici ve...