06 / 05 / 2024

Nuvo Dragos ev fiyatları

Nuvo Dragos ev fiyatları

Nuvo Dragos Konutları 999 adet daire, 1 adet ofis, 1 adet müstakil villa ve 6 adet mağazadan meydana geliyor. Proje 5 blok halinde yükseliyor. İşte Nuvo Dragos Maltepe ödemeleri...

Nuvo Dragos adres bilgileri!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesi toplam 187 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Projenin içerisinde 999 konuttan oluşuyor.Nuvo Dragos adres bilgileri detaylarını haberimizde bulabilirsiniz..

Nuvo Dragos Residence ödeme planı!

Maltepe Park AVM'ye komşu olarak inşa edilen Nuvo Dragos Residence ödeme planı kapsamında vade farksızz taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Nuvo Dragos'ta birikiminiz değerleniyor!

Satışların devam ettiği Maltepe Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz, 120 ay vade, yüzde 0 KDV  fırsatı sunuluyor. Proje ile 4 bin 900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor!

Anında yaşamaya hazır olan Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri kazandırmaya devam ediyor. Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Nuvo Dragos'ta 100 ay 0 faiz fırsatı!

Eşsiz adalar manzarasına ve merkezi lokasyona sahip Nuvo Dragos’ta 100 ay 0 faiz kampanyası ev arayışında olanlar için önemli bir fırsat yaratıyor..

Nuvo Dragos Maltepe satılık ev fiyatları!

Yüzde 1’lik KDV avantajı sunulan Nuvo Dragos Maltepe projesinde birinci etabında, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler bulunuyor..

Nuvo Dragos Özderici GYO ödeme kampanyası!

Nuvo Dragos Özderici GYO ödeme kampanyası kapsamında aylık 2 bin 499 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı bulunuyor...

Maltepe Nuvo Dragos'ta hemen teslim, hemen tapu!

Hemen teslim, hemen tapu gibi bir imkanın sunulduğu Nuvo Dragos projesinde 2 bin 499 TL'den başlayan aylık ödemelerle ev sahibi olunabiliyor. 

Nuvo Dragos'a önce taşın sonra öde!

2 bin 499 TL'den başlayan aylık ödemeler ile kolay yaşam kolay ödeme seçenekleri sunulan Nuvo Dragos'ta 120 ay vade ile ev sahibi olunabiliyor..

Nuvo Dragos’ta bitmiş ev fırsatı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde bitmiş ev fırsatı sunuluyor. İnşaatı tamamlanmış olan Nuvo Dragos’ta ev sahibi olmak isteyenlere, bitmiş projeden konut satışı gerçekleştiriliyor.

Nuvo Dragos Maltepe ödeme planı 2017!

Nuvo Dragos Maltepe projesinde ev fiyatları 543 bin TL'den başlıyor. Proje deniz ve Adalar manzaralı seyir teraslarıyla dikkat çekiyor...

Maltepe Nuvo Dragos ev fiyatları 2017!

Deniz ve Adalar manzaralı seyir teraslarıyla dikkat çeken Nuvo Dragos projesinde yüzde 20 peşinat verilerek yüzde 0.79 faiz oranıyla 240 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor...

Nuvo Dragos Maltepe ev fiyatları!

Nuvo Dragos Maltepe ev fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özderici GYO imzasını taşıyan Nuvo Dragos Evleri'nde 2. etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Nuvo Dragos Maltepe'de 790 bin TL'ye 3+1!

Toplam inşaat alanı 187 bin 500 metrekare olan Nuvo Dragos projesinde ilk etap teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos ev fiyatları Haberi

Nuvo Dragos ev fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe 'de inşa edilen Nuvo Dragos Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. 


Maltepe Nuvo Dragos konum olarak Adalet Sarayına, Kartal-Kadıköy metro istasyonuna, Kartal-Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesin ve Marmaray istasyonuna yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Nuvo Dragos Maltepe ödemeleri kapsamında 75 aya varan vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projedeki konutların alanları 66 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor.


Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos Rezidans 52 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 337 bin liradan başlıyor. 


Nuvo Dragos Maltepe Konutları 'nın ortak alanları içerisinde güvenlik hizmetleri, çocuk yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, koşu-yürüyüş parkuru, basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. 


Nuvo Dragos...