07 / 05 / 2024

OASİS eğlence merkezi raporu

OASİS eğlence merkezi raporu

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin konut bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

Vespa Primavera 150 S'e 6 bin TL'lik Kasım zammı geldi! İşte Vespa Primavera 150 S 22 Kasım 2022 fiyat listesi!

Vespa Primavera 150 S'e 6 bin TL'lik Kasım zammı geldi. Karşı konulmaz yüksek teknolojili bilgi-eğlence sistemiyle dikkat çeken Vespa Primavera 150 S'nin Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Vespa Primavera 150 S 22 Kasım 2022 fiyat listesi...

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, sektörün kiralarla ilgili şikayetlerini ve beklentilerini anlattı. Ramazan Becer, "Zam ve kira sürekliliği için devlet tarafından bir regülasyonun gelmesini bekliyoruz" dedi.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Nurol GYO OASİS AVM yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi projesi bünyesindeki bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

AVM’ler eğlence alanlarına yatırım yapıyor!

Yılın ilk çeyreğinde AVM ciroları yüzde 8,5 artış kaydetti. Aynı dönemde ziyaretçi sayısı yüzde 4,7 geriledi. AVM’ler müşterisini yeniden çekmek için eğlence alanlarına yatırım yapıyor.

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temam Mısırlı tarafından kuruldu.

OASİS eğlence merkezi raporu Haberi

OASİS eğlence merkezi raporu

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Oasis Alışveriş Kültür Merkezi ve Eğlence Merkezi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yeniköy Mahallesi, Göktepe Mevkii, N18-C-24-A-1-C pafta, 1050 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 14, 45, 58, 62 ve 80 no'lu bağımsız ile N18-C-24-A-1-C pafta, 1051 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 20, 33, 48, 49, 50, 51, 82 ve 115 no'lu bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Nurol GYO KAP açıklaması:
OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi - Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yeniköy Mahallesi, Göktepe Mevkii, N18-C-24-A-1-C pafta, 1050 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 14, 45, 58, 62 ve 80 no'lu bağımsız ile N18-C-24-A-1-C pafta, 1051 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 20, 33, 48, 49, 50, 51, 82...