30 / 04 / 2024

obamanın yeni evi

obamanın yeni evi

ABD Başkanı Obama 8 yıldır yaşadığı Beyaz Saray'dan taşınarak yerini yeni seçilen Donald Trump'a bırakıyor. Obama ailesi iki yıl önce satın aldığı yeni malikanesine taşınmaya hazırlanıyor.

Barack Obama, Washington'da 4.3 milyon dolara ev kiraladı!

ABD Başkanı Barack Obama, başkanlık görevini devrettikten sonra Washington'da yaşamaya devam edecek. Obama, 9 yatak odası, bir egzersiz odası ve 8 banyosu bulunan ve 4.3 milyon dolar değerindeki bir evi kiraladı.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi!

ABD'li manken Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde  Hollywood'daki lüks evini 6.5 milyon dolara satışa çıkarmıştı. İşte, İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi...

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası açıldı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası hizmete açıldı. Yoğun ilgi gösterilen açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldı.

Maketten konut satışında firmaların yeni hakları!

Maketten konut satışları hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında yer alan maketten konut satışında firmaların yeni hakları..

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Başkanı oldu!

Türkiye İMSAD'ın 35. olağan seçimli genel kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan oldu.

Malatya'nın yeni stadında sona gelindi!

Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynayacağı Malatya'nın yeni stadından sana yaklaşıldı. Stadyum, Şubat ayı sonunda TOKİ'ye devredilecek.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına tepki geldi!

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına muhalefetten tepki geldi. Revize planı içerisinde usulsüzlüklerin yapıldığını iddia eden Elazığ Belediye MHP Meclis Üyesi Osman Dilek, Belediyeyi topa tuttu.

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

obamanın yeni evi Haberi

obamanın yeni evi

ABD Başkanı Barack Obama, başkanlık görevini iki aylık bir geçiş döneminin ardından Trump'a devrettikten sonra Washington'da yaşamaya devam edecek.



Obama, Mayıs ayında 9 yatak odası, bir egzersiz odası ve 8 banyosu bulunan evi iki yıl önce 5.3 milyon dolara satın aldı.



Ev 8 bin 200 metrekare alan üzerine kurulmuş.



Obama, evi Bill Clinton'un basın sözcüsü olarak görev yapan Joe Lockhart'tan aldı.



1928 yılında inşa edilen evin üst katında Obama'nın çalışma odası yer alıyor.



Obama'nın başkanlık görevinin ardından hayatını sürdüreceği ev, başkent Washington'da bulunuyor.



Obama'nın bu kararını 14 yaşındaki kızı Sasha'nın lise eğitimini sekteye uğratmak istememesi nedeniyle verdiği ifade ediliyor.



Obama, kızı Sasha'nın eğitim gördüğü Sidwell Friends School'a yıllık olarak 36 bin 360 dolar ödüyor.



Başkan Obama, verdiği bir röportajda...