24 / 05 / 2024

Obje Tasarımları ve Ürünleri Fuarı

Obje Tasarımları ve Ürünleri Fuarı

36 yıldır ürünlerinde teknolojiyi ve kaliteyi estetikle birleştiren Simfer, yenilikçi ve farklı tasarımlarıyla Türkiye’nin ilk b2b Yaratıcı Endüstriler Fuarı alldesign 2013’te yeni nesil ısıtıcıları ve pişirici grubuyla yoğun ilgi gördü

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yetim tarafından kuruldu.

Konut tasarımlarında yeni dönem: Balkon ve teras trendi!

Koronavirüs salgını sebebiyle konutta tercihler değişti. Salgın sebebiyle uzun vadede kentsel tasarım, toplu konut ve konut mimarisi için yeni kriterler ortaya çıkacak. Yapılarda kendine ait açık havaya çıkmaya imkan sağlayan balkon, teras veya bahçesi olan tasarımlar ön planda olacak...

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin tL sermaye bedeli ile Ali Akbulut ve Mehmet akbulut ortaklığında kuruldu.

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

İşte dünyadaki en ilginç mimari tasarımlar!

Güney Koreli fotoğrafçı Anh Nguyen'in mimari ve insan temalı fotoğraflar çekti. Nguyen'in çektiği mimari tasarımlar ilgi çekiyor...

Kontra'dan özel iç mekan tasarımları!

Kontra, Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde iç mekan tasarımlarına imza atıyor. Kontra, kullanıcıları için ‘Love Brand’ler yaratıyor.

Bİ­EN yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen UNICERA’da görücüye çıkardı.

Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı!

Kaş için yeni alternatif plan çözümleri üretmek amacıyla Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı.

Obje Tasarımları ve Ürünleri Fuarı Haberi

Obje Tasarımları ve Ürünleri Fuarı

Teknoloji harikası mutfak ürünleriyle Türkiye’nin adını 126 ülkede başarıyla duyuran Simfer; sınır tanımayan tasarımları ve sektöre yön veren modelleriyle katılımcı sponsor olarak yer aldığı Yaratıcı Endüstriler, İç Mimari, Dekorasyon, Obje Tasarımları ve Ürünleri Fuarı alldesign 2013’te ziyaretçi akınına uğradı.


22-23 Şubat tarihlerinde Hilton Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen ve tasarım sektörünün Türkiye’deki ilk b2b platformu olan fuarda, Simfer’in farklı, estetik tasarımları ve yenilikçi ürünleri büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz yıl ısıtıcı pazarına iddialı bir giriş yapan Simfer’in yeni nesil teknolojilerle geliştirilen ısıtıcıları, ilk kez Simfer tarafından satışa sunulan kuzine fırınları ve yine Türkiye’de bir ilk olan Simfer’in dijital midi fırınları estetik tasarımı ve dekoratif oluşuyla büyük beğeni topladı. Ürün gruplarının tamamında estetiğe ve dayanıklılığa büyük önem veren Simfer, alldesign 2013’te özgün...