19 / 05 / 2024

Objektıf Group adres

Objektıf Group adres

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Halım Arar tarafından kuruldu.

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatı!

Ayos Group imzasıyla Konya'nın Meram ilçesinde yükseliyor. Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ayos Meram Konakları ne kadar? İşte Ayos Meram Konakları fiyatları.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla!

Vadi Mahal, Yalçınlar Group imzasıyla Büyükçekmece Gölvadisi'nde yükseliyor. Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Çelebi Podyum'da lansmana özel fırsatlar! Yeni proje!

Çelebi Group imzası ile inşa edilen Çelebi Podyum projesinde lansmana özel  fırsatlar sunuluyor. Çelebi Podyum projesinde 272 konut yer alıyor.

Mostar Mahal Başakşehir yüzde 50 peşin kalanı 8 ay vade fırsatıyla!

Mostar Mahal Başakşehir projesi Başakşehir Vadi Konakları'nın hemen yanında yükseliyor. İntes Group imzasıyla hayata geçirilen projede yüzde 50 peşin, kalanı 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Mostar Mahal Başakşehir ile ilgili detaylar...

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar...

Nivak Florya'da yüzde 40 peşin ve 12 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nivak Group tarafından Florya'ya toplamda 96 konutluk yeni proje inşa ediliyor. Nivak Florya'da konutlar yüzde 40  peşin ve 12 ay vade fırsatı ile satılıyor. Peki Nivak Florya konut fiyatları ne kadar? Nivak Florya fiyat listesi...

Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Çamaşır makimesinde dev kampanya! Hoover kalitesi net yüzde 41 indirimle satışta

Çamaşır makinası almayı düşünenler. Başka adres aramayın. Hepsiburada'dan dev indirim fırsatı ayağınıza geldi. Hoover marka çamaşır makinası tam yüzde 41 indirim ile satışta. Üstelik 12 aya kadar taksit imkanı da sunuyor. İşte detaylar...

Pro Key Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Key Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Alaa Fıslı ve Reem Fıslı ortaklığında kuruldu.

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdıntch Arıf Moustafa ve Pavlına Mıtkova Moustafa ortaklığında kuruldu.

Objektıf Group adres Haberi

Objektıf Group adres

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Halım Arar tarafından kuruldu.

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1-Şirket her türlü gayrimenkulun alım satımı ve emlakçılığını yapmak. 2- Emlak projelerinin inşası geliştirmesi ve yönetimi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak,satmak,üretmek,ithal ve ihraç etmek, 3- Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek, danışmanlık hizmetlerini yapmak. 4-Her türlü pastane, cafe, market, bakkal, süpermarket ,kuruyemiş ,şarküteri toptan veya perakende satış faaliyetlerini yapmak. 5-Yurt içinde ve yurtdışında turistik amaçlı geziler düzenlemek, konaklama, seyahat, taşıma ve rehberlik hizmetleri yürütmek. 6-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları bilet alım satımı yapmak ve aracılık yapmak. 7-Şirket her türlü hava ve kara...