28 / 04 / 2024

Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatı!

Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatı!

Firma: Ayos Group

Proje: Ayos Meram Konakları

Ayos Group imzasıyla Konya'nın Meram ilçesinde yükseliyor. Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ayos Meram Konakları ne kadar? İşte Ayos Meram Konakları fiyatları.



Ayos Meram Konakları, Ayos Group tarafından Konya Meram'da inşa ediliyor. Toplam 46 konaktan oluşan proje 46 bin metrekarelik alanda yükseliyor. 

Yeşiliyle büyülen, mimarisi ile göz kamaştıranAyos Meram Konakları, konut sahiplerine huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. 

Ayos Meram Konakları'nın hepsi 7+2 olarka inşa ediliyor olup 2 farklı tip konaktan oluşuyor. Metrekarelerine göre değişkenlik gösteren Ayos Meram Konakları 668 metrekare ile 706 metrekare arasındadır. 25 bin metrekare yeşil alan ve 4 bin metrekare gölet alana sahip.

Ayos Meram Konakları, Batı tarafındaki Dağı’nın dik meyilli çıplak yamaçları ile bu yamaçların doğu eteklerinde Konya yönüne doğru uzanan yeşillik armonisinin manzarasıyla doğayla baş başa bir yaşam sunuyor. 

Ayos Meram Konakları nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatı!

AYOS MERAM KONAKLARI SOSYAL ALANLARI NELER?

Ayos Meram Konakları'nda her konağın kendine has 3 araçlık otoparkı, yapay gölü, çocuk oyun alanları, fitness center, spor sahaları gibi geniş sosyal imkanları bulunuyor.

Ayos Meram Konakları nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatı!

AYOS MERAM KONAKLARI  NE KADAR? AYOS MERAM KONAKLARI FİYAT LİSTESİ 1 KASIM 2023!

Ayos Meram Konakları'nda 7+2 toplamda 46 konak yer alıyor.

Konakların fiyatları 53 milyondan başlayıp 59 milyon liraya kadar yükseliyor. Ayos Meram Konakları'nda ödeme kolaylığı olarak; yüzde 50 peşin ödemelerde 36 ay vade, yüzde 30 peşin ödemelerde 24 ay vade ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 

Ayos Meram Konakları'nın şu anda ikinci katları yapım aşamasında olup teslimlerinin  Aralık 2024 tarihinde yapılması planlanıyor.

Web: http://ayosmeramkonaklari.com/

Tel: 0 850 723 42 42 

Forward Life yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı ile satışta! Yeni proje!

Neva Vera yüzde 60'ı peşin kalanını vadeyle ödeme seçeneğiyle satışta! 

projeye sor



Geri Dön