05 / 05 / 2024

OBM Yapı ihale yasağı

OBM Yapı ihale yasağı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'ndan; OBM Yapı Endüstri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi hakkında 1 yıl ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi, detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor

İki yıldır ihaleye çıkmayı bekleyen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda son dakika gelişmesi! Yeniden ihale yapılacak...

2022'de çıkılan ihale ile yeterli teklif alamayan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı için tekrar ihale yapılacak. 

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni ihale yapıldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak olan ikinci pist gündemden düşmüyor. Sabiha Gökçen'in 2'nci pisti için yeni bir ihale yapıldı...

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

İzmir deprem konutları için ihale yapıldı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı. 1.444 konut projesi ile ilgili ilk ihale yapıldı.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Yozgat Stadyumu yapım işi 29 Aralık'ta ihale edilecek!

Yozgat Stadyumu yapım işi ihalesi ihale ediliyor. İhale 29 Aralık 2020 tarihinde, saat 13:30’da düzenlenecek.

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Hava Harp Okulu binaları inşaatı için ihale yapıldı!

Yeşilköy'de, eski Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede yer alan Hava Harp Okulu için yeni binalar yapılma kararı alındığı ortaya çıktı. TOKİ tarafından ilgili iş için 5 Mayıs'ta pazarlık usulüyle ihale düzenlendiği öğrenildi...

OBM Yapı ihale yasağı Haberi

OBM Yapı ihale yasağı


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'nın OBM Yapı Endüstri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi hakkındaki 1 yıl ihale yasağı  için