01 / 05 / 2024

ocaklar beldesi turistik tesisleri

ocaklar beldesi turistik tesisleri

Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Ocaklar beldesinde, bayramın birinci günü konaklama tesisleri tam kapasite doluluk oranına ulaştı. Belediye, yaptığı anonslarla tesislerden yatakları boşalması halinde bilgi vermesini istiyor...

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Motif Turistik Tesisler Anonim Şirketi kuruldu!

Motif Turistik Tesisler Anonim Şirketi, Aziz Şenol Filiz Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Zekriyaköy Mahallesi, Kekik Sokak 'ta kuruldu.

Sivriada'da turistik tesis ve kongre merkezi projeleri iptal edildi!

Sivriada'da turistik tesis ve kongre merkezleri yapılmasını öngören ve adadaki doğal yaşamı olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle karşı çıkılan proje, mahkeme tarafından iptal edildi.

GS Üniversitesi'nin yanan binası turistik tesis mi olacak?

İki buçuk sene önce çıkan yangında hasar gören GS Üniversitesi binasının restore edilmesi için çağrı yapılıyor. Bildiride "Restorasyonun bugüne kadar yapılmamış olması, acaba burası da turistik tesis mi olacak?" sorusunu akıllara getiriyor.

İtalya'nın 5 turistik yat limanı satılıyor!

İtalya, 5 yat limanını özelleştirerek, satışa çıkarma kararı aldığını duyurdu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre 5 turistik yat limanı, Ekonomi Bakanlığı bünyesindeki Invitalia şirketi aracılığıyla satılacak.

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

My Turistik Organizasyon ve Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Turistik Organizasyon ve Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yakupoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi' nde kuruldu.

Barcelona'da turistik yatırımlar 1 yıl durduruldu!

İspanya'nın ve Avrupa'nın en fazla turist çeken kentlerinden biri Barcelona'nın yeni Belediye Başkanı Ada Colau "acil" olarak adlandırdıkları bir planı yürürlüğe sokarak bölgedeki tüm yeni turistik yatırımları 1 yıl durdurduklarını açıkladı.

2002 yılında Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış!

2002 yılında Işık Üniversitesi Şile'de 5 bin öğrenciye eğitim verecek bir kampüs kuruyormuş. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 600 dönümlük arazi üzerinde başladığı üniversite kampüsü inşaatıyla Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış.

Antalya Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı!

Sun Express Hava Yolları Genel Müdürü Paul Schwaiger, Türk turizminin özellikle Antalya'nın 1990'lı yıllardan itibaren krizlerle geliştiğini belirterek, "Antalya şu an Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı" dedi.

Demircioğlu Turistik Yatırımlar ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demircioğlu Turistik Yatırımlar ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ömür Bülent Demircioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beyoğlu, Firuzağa Mahallesi' nde kuruldu.

Gerede-Merzifon Otoyol Yapımı ve Malzeme Ocakları projesi halk toplantısı 17 Haziran'da!

Çankırı ili Atkaracalar , Çerkes, Ilgaz, Kursunlu, ilçesi sınırları içerisinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Gerede- Merzifon Otoyol Yapımı Ve Malzeme Ocakları projesi ile ilgili halk toplantısı 17 Haziran'da yapılacak.

Turistik Otelcilerin yatırım tercihi Afrika!

Turistik Otelciler, İsletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) tarafından WTM Afrika Turizm Fuar'na ilişkin hazırlanan raporda, Afrika pazarının turizm sektörü için önemli ve uzun vadeli bir potansiyeli barındırdığı belirtildi.

ocaklar beldesi turistik tesisleri Haberi

ocaklar beldesi turistik tesisleri

Güney Marmara'nın önemli tatil merkezlerinden Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Ocaklar beldesinde bayramın birinci günü konaklama tesisleri tam kapasite doluluk oranına ulaştı. Belediye, yaptığı anonslarla turistik tesislerden yatakları boşalması halinde bilgi vermesini istiyor.


Ocaklar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Durak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belde bulunan pansiyonların 10 bin, otel ve apart otellerin ise 2 bin 500 olmak üzere, toplam 12 bin 500 yatak kapasitesine sahip olduğunu belirtti. 


Durak, beldede yatak sıkıntısı yaşandığını vurgulayarak, şöyle konuştu:


"Pansiyonlarımızın 10 bin yatak kapasitesi var ayrıca 2 bin 500 kapasiteli otel ve apartlar var. Hepsi bir günde doldu. Ramazan ayının bitmesi ve bayram tatilinin başlaması vatandaşların yoğun ilgisine neden oldu. Kış nüfusumuz, bin 700, yaz aylarında bu sayı 15 ile 20 bin arasında değişiyor. Mavi bayrağın şartlarını...