21 / 05 / 2024

ocaklı fırınlar ne kadar

ocaklı fırınlar ne kadar

Evdeki ocağı ya da fırını bozulup ikisini bir arada almak isteyenler için Beko'nun ocaklı fırınları ön plana çıkıyor. Birçok özelliği barındıran ocaklı fırın alımlarında küçük ev aletlerinde 300 TL indirim yapılıyor...

Peugeot Suv 3008'de sıfır faiz avantajı! Peugeot Suv 3008 fiyatı ne kadar? Peugeot Suv 3008 22 Mart 2024 fiyat listesi 

Yeni otomobil sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber Peugeot'dan geldi. Peugeot Suv 3008'de sıfır faiz avantajı ile bayilerde satılmaya devam ediyor. Peugeot Suv 3008 ne kadar? Peugeot Suv 3008 kaç lira? 

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Sıfır Renault Captur ne kadar? 2023 Renault Captur kaç lira?

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlar araçların yeni fiyat listesini mercek altına aldı. Peki, Sıfır Renault Captur ne kadar? 2023 Renault Captur kaç lira? İşte yeni fiyat listesi...

Sıfır otomobil piyasasında ''araç yok '' diyen bayilerin etekleri tutuştu! Kampanya üstüne kampanya başlattılar

Hükümetin fahiş artan otomobil piyasasına yönelik yaptığı yaptırımlar sonucunda işler değişti. Sıfır otomobil satan bayiler aylar öncesinde ''araç yok'' diyerek müşterileri geri çeviriyordu. Şimdi ise kampanya üstüne kampanya başlatan bayiler otomobil satışlarına hızla devam ediyor.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

Ekmeğe zam kapıda: Fırıncılardan 'Ekmek 7 lira olmalı' talebi geldi!

İstanbul’da resmi fiyat tebliği gelmeden bazı fırınlar ekmek fiyatlarını 8-10 TL'ye yükseltirken, fırıncılardan 'Ekmek 7 lira olmalı' talebi geldi. İşte ayrıntılar...

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

Sıfır km otomobil fiyatları artmaya devam ediyor! Audi A5 2023 fiyat listesi ne durumda; Yeni zam var mı?

Sıfır km otomobil fiyatlarının yükselişi sürüyor. Audi A5 2023 fiyatları da artmaya devam ediyor. Peki Audi A5 Cabrio, A5 Coupe ve A5 Sportback fiyatları ne kadar? İşte Audi A5 2023 fiyat listesi...

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

ocaklı fırınlar ne kadar Haberi

ocaklı fırınlar ne kadar

Ocağı ve fırını bir arada almak isteyenler mutfakta yardımcı olarak ocaklı fırınları tercih ediyorlar. Beko'nun ocaklı fırınları ise birçok özelliği birada barındırıyor. Beko'nun verimli ocak gözleri sayesinde yemekleriniz daha hızlı pişme imkanı buluyor. 

Beko'nun fırınlarında bulunan bir özellik olan buharlı temizleme yöntemiyle fırının iç bölmesinde ulaşamadığınız veya temizlemekte zorlandığınız bölümleri kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Bu özelliği kullanmanız için yapmanız gereken ise çok basit. 

Fırının tüm aksesuarlarını çıkardıktan sonra tepsiyi en alt seviyeye getirip içerisine bir miktar su koyarak yerleştirin ve fonksiyon göstergesinde buharlı temizlemeyi seçin. İşlem tamamlandığında fırınınızın içerisi kolaylıkla silinebilecek.

Beko'nun fırınlarında ayrıca kendi yoğurdunuzu da yapabilirsiniz.  Fırınların yoğurt yapma özelliği ile leziz ev yoğurtlarının keyfini çıkarabilirsiniz.  Peki, Beko'nun ocaklı fırınları ne kadar? 

Beko Ocaklı Fırınları 2022 Mart fiyat listesi!