22 / 07 / 2024

Öcal Berk aday

Öcal Berk aday

CHP Kilis Belediye Başkan Adayı Öcal Berk kimdir? Öcal Berk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kilis Belediye Başkan Adayı Öcal Berk kimdir? Öcal Berk'in biyografisi..

Aday Proje İnşaat Elektrik ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aday Proje İnşaat Elektrik ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Burak Demir Müdürlüğü'nde kuruldu.

Necip Nasır AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu!

2014 yerel seçimlerinde adı Karabağlar Belediye başkanlığı adaylığı için adı geçen ancak bu yönde adım atmayan Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Necip Nasır AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

İdris Güllüce milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 7 Haziran 2015’te yapılacak milletvekili genel seçimleri için Ak Parti Genel Merkezi'ne giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Güllüce, başvurusunu twitterdan duyurdu...

Yapı Kredi Koray GYO yönetimine 3 bağımsız aday!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket yönetimine bağımsız aday olarak atanan 3 ismi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte Yapı Kredi Koray GYO'dan yapılan açıklama...

İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu!

Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu. Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın Kurucular Kurulu Üyesi olan Ekşi, bugüne kadar Türkiye genelinde birçok projeye imza attı...

İstanbul 2018 Dünya Tasarım Başkentliği'ne aday olacak!

İstanbul 2018 Dünya Tasarım Başkentliği için aday olacak. Büyükşehir Belediye Meclisi, kentin adaylık kararını oy birliğiyle onayladı..

2014 Yılının En İyi Stadyumları yarışmasına Türkiye'den 2 aday!

Konya’da inşa edilen 42 bin kişilik Torku Arena Stadı ile İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, “Yılın En İyi Stadyumları” yarışmasına aday gösterildi. İki stat, 20 ülkeden 32 stadyum ile yarışmada Türkiye’yi temsil ediyor.

2025 Expo'nun en güçlü adayı Ankara!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, şu anda 2025 EXPO’nun en güçlü adayının Ankara olduğunu belirterek, “EXPO’nun düzenlendiği kentlere 10-15 milyar dolar yatırım yapılıyor'' dedi.

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Emre Çalışır Şube Müdürlüğü'nde 25 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

Burgu ve Tango Kuleleri'nde Rotana ayrıcalığı başlıyor!

Burgu ve Tango Kulelerinin rezidans dairelerinde ayrıcalıklı yaşam başlıyor. Ortadoğu’nun en büyük oteller zinciri Rotana Arjaan iş birliğiyle kurumsal işletim sisteminin uygulanacağı projelerde, dairelerin teslimleri devam ediyor.

Aydın Arkeoloji müzesi Avrupa'da Yılın Müzesi'ne aday!

Arkeoloji Müzesi, Avrupa'da Yılın Müzesi'ne aday gösterildi. Kültür Ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, 10 bine yakın eserin bulunduğu Aydın Arkeoloji Müzesi'nin Türkiye'den Avrupa'da Yılın Müzesi'ne aday olan tek müze olduğunu söyledi.

Engin Berk Demir İnşaat’ın Pazarlama Direktörü oldu!

Demir İnşaat’ın Pazarlama Direktörlüğü görevine Engin Berk atandı.Berk, iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarından da sorumlu olarak Genel Müdür’ e bağlı görev yapacak.

Ağcalı Vadisi'nde rekreasyon çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Ağcalı Vadisi 'nde yapımına başlanılan rekreasyon alanında da incelemelerde bulundu.

Öcal Berk aday Haberi

Öcal Berk aday

Öcal Berk kimdir?

CHP Kilis Belediye Başkan Adayı Öcal Berk kimdir? Öcal Berk özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1942 Yılında Kilis’te Doğdum İlk, Orta ve Liseyi Kilis’te Okudum. 1964-1965 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisine kaydımı yaptırdım, 1965 yılında babamın vefatı nedeniyle eğitimimi yarıda bıraktım ve Kilis’e döndüm. 


1966 yılında Kilis Öğretmen Okulundan fark derslerini vererek öğretmen oldum. 1967 yılında Urfa’nın Suruç ilçesinde öğretmen olarak göreve başladım, aynı sene yaz döneminde askere gittim 1968 yılında askerden döndüm, yine Hilvan ulu yazı köyünde tekrar öğretmenlik görevine başladım. 


1970 yılında tayinim Kilis’e bağlı demirciler köyüne çıktı, 1979 yılında Kilis Merkez Şehitsakıp İlköğretim okulunda, 1992 yılında yine Kilis Merkez Atatürk ilköğretim okulunda görevime devam ettim, aynı zamanda 1998 yılında Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığına getirildim bu görevimde 2000 yılına...