22 / 07 / 2024

Öcal Berk kilis

Öcal Berk kilis

CHP Kilis Belediye Başkan Adayı Öcal Berk kimdir? Öcal Berk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kilis Belediye Başkan Adayı Öcal Berk kimdir? Öcal Berk'in biyografisi..

Hasan Kara: Kilis'in yaşam kalitesini yükselteceğiz!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Gazetemize yaptığı açıklamada, "Kilis e hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için gereken ne varsa yapacağız".

Kilis'te 2014 yılında 132 binaya yapı ruhsatı verildi!

Kilis’te 2014 yılında 132 binaya yapı ruhsatı verildi. TÜİK verilerine göre, Kilis’te 2014 yılı Ocak-Aralık ayları toplamında yapı ruhsatı verilen bina sayısının 132 olduğu bildirildi.

Burgu ve Tango Kuleleri'nde Rotana ayrıcalığı başlıyor!

Burgu ve Tango Kulelerinin rezidans dairelerinde ayrıcalıklı yaşam başlıyor. Ortadoğu’nun en büyük oteller zinciri Rotana Arjaan iş birliğiyle kurumsal işletim sisteminin uygulanacağı projelerde, dairelerin teslimleri devam ediyor.

Engin Berk Demir İnşaat’ın Pazarlama Direktörü oldu!

Demir İnşaat’ın Pazarlama Direktörlüğü görevine Engin Berk atandı.Berk, iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarından da sorumlu olarak Genel Müdür’ e bağlı görev yapacak.

Kilis'te Suriyeliler için iki katlı evler yapılıyor!

Kilis'te Suriyeliler için iki katlı evler yapılıyor. Ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Kilis Öncüpınar’da, Birleşmiş Milletler (BM) standartlarında kurulan konteyner kentte genişleme çalışmaları devam ediyor.

Kilis'te kiralık ev fiyatları arttı!

Kilis'te. 100 bine yakın Suriyelinin ikamet etmesi nedeniyle Kilisli vatandaşlar kiralık ev bulmakta sıkıntısı çekiyor. Kilis'te evlerin kira fiyatları bin 500 liraya kadar çıkıyor.

Suriyeliler için Kilis'te iki katlı konteyner evler yapılıyor!

Ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Kilis Öncüpınar ’da, Birleşmiş Milletler ( BM ) standartlarında kurulan konteyner kentte genişleme çalışmaları devam ediyor.

Ağcalı Vadisi'nde rekreasyon çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Ağcalı Vadisi 'nde yapımına başlanılan rekreasyon alanında da incelemelerde bulundu.

Sevda Tepesi'nin ayrıcalığı iptal edildi!

TMMOB) Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi açtığı davalar sonucunda Boğaziçi’ndeki Sevda Tepesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazilerini inşaata açan ayrıcalıklı imar planları iptal edildi.

Palmalife Marina Hotel'de yeni yıla ayrıcalıklı girin!

Bodrum'da konumlandırılan Palmalife Marina Hotel' de yeni yıla ayrıcalıklı girin. Palmarina Bodrum’da tüm gün vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri renkli bir sosyal ortam bekliyor.

Kilis Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis’te yaptırılan atık su arıtma tesisi canlı yayınla açıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla 27 tesisin açılışı yapıldı.

Pırlanta Göztepe, Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık!

Pırlanta Göztepe projesi, "Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık" sloganıyla tanıtılıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu projede geniş yeşil alanlar bulunuyor. Proje 3 blok olarak yükseliyor

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak. Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği ‘Vesta’ Serisi ile mekânlara çarpıcı bir görsellik katıyor.

Öcal Berk kilis Haberi

Öcal Berk kilis

Öcal Berk kimdir?

CHP Kilis Belediye Başkan Adayı Öcal Berk kimdir? Öcal Berk özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1942 Yılında Kilis’te Doğdum İlk, Orta ve Liseyi Kilis’te Okudum. 1964-1965 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisine kaydımı yaptırdım, 1965 yılında babamın vefatı nedeniyle eğitimimi yarıda bıraktım ve Kilis’e döndüm. 


1966 yılında Kilis Öğretmen Okulundan fark derslerini vererek öğretmen oldum. 1967 yılında Urfa’nın Suruç ilçesinde öğretmen olarak göreve başladım, aynı sene yaz döneminde askere gittim 1968 yılında askerden döndüm, yine Hilvan ulu yazı köyünde tekrar öğretmenlik görevine başladım. 


1970 yılında tayinim Kilis’e bağlı demirciler köyüne çıktı, 1979 yılında Kilis Merkez Şehitsakıp İlköğretim okulunda, 1992 yılında yine Kilis Merkez Atatürk ilköğretim okulunda görevime devam ettim, aynı zamanda 1998 yılında Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığına getirildim bu görevimde 2000 yılına...