16 / 05 / 2024

Ocean Turkey Emlak iletişim

Ocean Turkey Emlak iletişim

Ocean Turkey Emlak Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ocean Estate Company Limited tarafından kuruldu.

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Alfa Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Svetlana Fedyakına tarafından kuruldu.

Landmark Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Saghır Jan tarafından kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Mr Turkey Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Turkey Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Iman Khodabakhsh tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

Ocean Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Ocean Turkey Emlak Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ocean Estate Company Limited tarafından kuruldu.

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Property Turkey Management Emlak Danışmanlığı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Turkey Management Emlak Danışmanlığı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Topaktaş ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited ortaklığında kuruldu.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Turkey Step Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Step Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile M-Yamen Albadawi  tarafından kuruldu.

Uluslararası B2B Iran&Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu 25 Şubat'ta!

İran’dan gelecek emlakçılar ile Türkiye’deki markalı konut projeleri yetkilileri ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor.

Ocean Turkey Emlak iletişim Haberi

Ocean Turkey Emlak iletişim

Ocean Turkey Emlak Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ocean Estate Company Limited tarafından kuruldu.

Ocean Turkey Emlak Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar...