18 / 05 / 2024

Oda O Tasarım Mimarlık iletişim

Oda O Tasarım Mimarlık iletişim

Oda O Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nazire Oylum tarafından kuruldu.

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Biray Demiray tarafından kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demın ve Vıtalıı Klovhanov ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demin ve Vıtalıı Klochanov ortaklığında kuruldu.

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Dökük ve Hazal Göknur ortaklığında kuruldu.

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sezai Sağtekin, Sümeyye Ceylan ve Zeynep Handan Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ali Karslı, Cem Karakuş ve Ödül Kılıçoğlu ortaklığında kuruldu.

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

Oda O Tasarım Mimarlık iletişim Haberi

Oda O Tasarım Mimarlık iletişim

Oda O Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nazire Oylum tarafından kuruldu.

Oda O Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
A) Yurt içi ve yurt dışında gayrimenkul ile ilgili alım satım yapmak, bu faaliyetler ile ilgili temsilcilik ve şubeler açmak, danışmanlık hizmetleri vermek, inşaat ve taahhüt hizmetleri vermek, bu gayrimenkuller ile ilgili tapu ve bankalarda ipotek tesis etmek ve bu ipoteği kaldırmak. Türkiye Cumhuriyeti dahilinde dilediği yer ve mevkilerden arsa payı kat ittifakı veya kat mülkiyeti üzerinde dilediği zaman dilediği bedel ve koşullarda dilediği özel ve tüzel kişilerde hisseli, hissesiz taşınmaz malları üzerinde mevcut her türlü tahdit ve takyitleri ile birlikte satın almaya satış bedellerini ödemeye bilcümle menkul ve gayrimenkullerin intikallerini yaptırmaya, veraseti...