10 / 05 / 2024

Odac Kalkan İnşaat adres

Odac Kalkan İnşaat adres

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kökcü tarafından kuruldu.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

İstanbul İnşaatçılar Derneğinden Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi değerlendirmesi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi.

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kökcü tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Vasip Şahin, Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Şahin'e inceleme sırasında Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İl Spor Müdürü İbrahim İlhami Koç, Beşiktaş İnşaat AŞ Genel Müdürü Mustafa İhsan Coşkun ile proje görevlileri eşlik etti.

Aykan Group, Kalkan'ın en büyük otelini yapacak!

Aykan Group, turizm ve inşaat sektöründeki yavaşlamaya rağmen önümüzdeki sezon yeni projelerine başlamaya hazırlanıyor. Aykan Group CEO’su Aslan Uzun, Kalkan’a bölgenin en şık ve güzel otelini inşaa edeceklerini açıkladı.

Kalkan Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkan Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Melih Kalkan, İbrahim Semih Kalkan, Fatih Mehmet Kalkan tarafından 210 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hakkari yeni hükümet konağının inşaatı devam ediyor!

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, 2012 yılında yapımına başlanan yeni hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Hükümet konağı binası işini yürüten Eren İnşaat firması sahibi Er, binanın yapımının titizlikle devam ettiğini söyledi...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kalkan Hafriyat Altyapı İnşaat şirketi kuruldu!

Kalkan Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Odac Kalkan İnşaat adres Haberi

Odac Kalkan İnşaat adres

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kökcü tarafından kuruldu.

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
1. Yurt içi ve yurt dışında gayrimenkul yatırımı, ticareti, kiraya verilmesi ve bunların işletilmesini yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü emlak, konut, siteler, arsa, arazi, ticari ve sınai iş merkezleri vesair her türlü gayrimenkullar satın almak, devir ve temlik etmek, kiraya vermek, işletmeciliğini yapmak, pazarlamak, işletmeciliği yapılan her türlü gayrimenkulun bakım, onarım, tadilat ve sair işlerini yapmak veya yaptırmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak , yaptırmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,...