27 / 04 / 2024

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!


Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kökcü tarafından kuruldu.



Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kökcü tarafından kuruldu.

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
1. Yurt içi ve yurt dışında gayrimenkul yatırımı, ticareti, kiraya verilmesi ve bunların işletilmesini yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü emlak, konut, siteler, arsa, arazi, ticari ve sınai iş merkezleri vesair her türlü gayrimenkullar satın almak, devir ve temlik etmek, kiraya vermek, işletmeciliğini yapmak, pazarlamak, işletmeciliği yapılan her türlü gayrimenkulun bakım, onarım, tadilat ve sair işlerini yapmak veya yaptırmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak , yaptırmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak. 4. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek. 5. Her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak. 6. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratı, ustalık (know-how) ve diğer sınai mülkiyet hakları iktisap etmek devir ve ferağ etmek bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. Şirket faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla ortak girişimlerde bulunabilir, mevcut ticari işletmelere iştirak edebilir ve onların hiselerini ve tahvillerini ve diğer menkul kıymetleri aracılık yapmamak kaydıyla alabilir satabilir.


Geri Dön