29 / 04 / 2024

Odak Grubu rusya

Odak Grubu rusya

Akdeniz’in en büyük AVM’sini Antalya’da açan Odak Grubu, bir süredir faaliyet göstermediği Rusya’da ve İzmir’de yeni projelere hazırlanıyor...

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Rusya,Türkiye, İran ve Suudi Arabistan’ın onayladığı ortak bir finans merkezi kurulmalı!

Rusya Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Koordinatörü Malik Kerimov yaptığı açıklamada “İslam ülkeleri ortak bir finans merkezi kurmalı.” diye konuştu. 

Odak Grubu Rusya’da yeni projeler yapacak!

Akdeniz’in en büyük AVM’sini Antalya’da açan Odak Grubu, bir süredir faaliyet göstermediği Rusya’da ve İzmir’de yeni projelere hazırlanıyor...

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler gayrimenkul fuarı ile güçlendi!

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu'nda atılan adımlarla daha da güçlendi. İnşaat sektöründe potansiyelleri değerlendirmek üzere iki ülke arasında çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı.

Rusya ve Türkiye, inşaat alanında deneyimlerini paylaşacak!

Rusya İnşaat Bakan Yardımcısı Stasişin, Rusya ile Türkiye arasında 6 ay içinde inşaat alanında deneyimlerini paylaşmak için bir çalışma grubu kurulacağını ifade etti...

Immochan'dan Rusya'ya dev AVM!

Dünyaca ünlü Fransız perakende grubu Immochan, Rusya'da dev bir alışveriş merkezi hayata geçiriyor.

Rusya Aquarelle açıldı!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın dünyaca ünlü Fransız perakende grubu Immochan için Rusya’nın Samara Togliatti bölgesinde inşa ettiği dev alışveriş kompeksi AQUARELLE açıldı.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

MMK Şirketler Grubu’nun İskenderun’daki fabrikası satılmayacak!

Türkiye’deki en büyük Rusya sermayeli yatırım olan İskenderun’daki MMK Şirketler Grubu’na ait metalürji fabrikasının satışından vazgeçildiği bildirildi.

Kalekim, Rusya fabrikasını kapatıyor!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkam Zeynep Bodur Okyay, Kalekim Rusya fabrikasının kapanacağını duyurdu.Grubun yurtdışındaki ilk yatıranı olan Kalekim Rusya fabrikası 2008'de açılmıştı.

Koluman Grup Rusya’da fabrika kuracak!

Mercedes-Benz’in Türkiye’deki satış ortaklarından Koluman Motorlu Araçlar, Rusya’da yatırıma hazırlanıyor. Koluman Grubu Rusya’da kamyon üst yapı ekipmanları ile ilgili montaj fabrikası kuracak.

Tekfen, Rusya, Katar ve Kanada'yı takip ediyor!

Tekfen Holding'in amiral gemisi Tekfen Taahhüt Grubu, Rusya ve Katar'daki stat projelerine de talip olmayı planlayan Tekfen, Kanada'daki yeni boru hattı projesini de takip ediyor.

Odak Grubu rusya Haberi

Odak Grubu rusya

ODAK Grubu bu yıl 40’ıncı yılını kutluyor. Yüksek mühendis Gürcan Oral, Soner Oral ve Sabri Oral kardeşler tarafından kurulan şirkette ikinci kuşak da yönetimde görev alıyor. Katı yakıt ticareti, inşaat, gayrimenkul geliştirme ve ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Odak Grubu’nun ikinci kuşak temsilcilerinden İrem Oral Kayacık, hem başarılı bir yönetici hem de STK’larda aktif bir iş insanı olarak dikkat çekiyor. Hürriyet'ten Elif Ergu, TÜSİAD’ın yeni yönetimin kurulundaki 3 kadından biri olan İrem Oral Kayacık ile Odak Grubu’nun yeni hedeflerini ve girişimciliği konuştu. İrem Oral Kayacık TÜSİAD Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masası lideri, aynı zamanda Endeavor üyesi.

Odak Grubu’nu aslında daha çok inşaat projeleriyle biliyoruz. Rusya’da çok büyük işler yapılan bir dönem vardı…
Odak İnşaat çok aktifti Rusya’da. Bir dönem orada çok...