03 / 05 / 2024

Odak Şehir İstanbul projesi

Odak Şehir İstanbul projesi

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın "Odak Şehir İstanbul" projeleri kapsamında trafiği rahatlatmak için 16 yeni tünel yol inşaatına başlanıyor. Bir tünel yol inşaatı devam ediyor, 11 tünel yolun projelendirme çalışmaları devam ediyor.

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ataşehir'in çehresi markalı konut projeleriyle değişiyor!

Artan yatırım değeri, sosyal imkânlar ve ulaşım hatlarının getirdiği olanaklar ile Ataşehir, İstanbul'un finans ve yaşam merkezi olarak son beş yılda çehresi en hızlı değişen bölgelerin başında geliyor.

TOKİ 2017 Kayaşehir İstanbul başvuru!

TOKİ Kayaşehir projesinde yer alan 1.892 adet için başvurular 5 Eylül'de başlıyor. İşte TOKİ 2017 Kayaşehir İstanbul başvuru şartları...

İstanbul'a 16 yeni tünel geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın "Odak Şehir İstanbul" projeleri kapsamında trafiği rahatlatmak için 16 yeni tünel yol inşaatına başlanıyor. Bir tünel yol inşaatı devam ediyor, 11 tünel yolun projelendirme çalışmaları devam ediyor.

Kirada en hesaplı şehir İstanbul!

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Kira, yemek sinema bileti fiyatlarında en hesaplı şehir İstanbul oldu. Şampiyon ise Singapur...

Batışehir İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Batışehir İstanbul projesinde sadece 70 daire için 0,79 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Batışehir İstanbul'da fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Batışehir İstanbul projesi ödeme fırsatları!

Batışehir İstanbul projesinde daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Batışehir İstanbul projesinde düşük peşinatlı ve faizsiz ödeme imkanları sunuluyor...

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

Kadir Topbaş Yatırım Zirvesi 2015'te konuştu!

Yatırım Zirvesi 2015’te konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Şehirlerin yarıştığı dönem geride kaldı. Artık “Odak Şehir” kavramı var dünyada. İşte İstanbul’da o Odak Şehirlerden bir tanesidir “ diye konuştu.

Sky Bahçeşehir Evleri iletişim bilgileri!

'' Ailenizi Göklere Taşıyın '' sloganı ile yola çıkan Sky Bahçeşehir İstanbul Bahçeşehir 'de hayata geçiriliyor. Sky Bahçeşehir Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Odak Şehir İstanbul projesi Haberi

Odak Şehir İstanbul projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın "Odak Şehir İstanbul" projeleri kapsamında trafiği rahatlatmak için 16 yeni tünel yol inşaatına başlanıyor. Bir tünel yol inşaatı devam ediyor, 11 tünel yolun projelendirme çalışmaları devam ediyor. 


Geçtiğimiz yıllarda hizmete alınan Kağıthane-Pİyalepaşa Bomonti-Dolmabahçe Çayırbaşı-Sarıyer tünellerini günde ortalama 150 bin sürücü kullanıyor. 45 dakika olan ulaşım süresini 5 dakikaya indiriyor. Tüneller, emisyon değerlerlerinde de büyük azalımlar sağlayacak. İnşaatı biten Kasımpaşa Sütlüce tüneli önümüzdeki günlerde hizmete alınacak.


İNŞAATI DEVAM EDEN TÜNELLER

1-Dolmabahçe - Levazım................. 7,45 km


İNŞAATINA BAŞLANACAK TÜNELLER

1- Halkalı-Temapark............................ 5,35 km


2-Levazım - Armutlu...................... 7,11 km


3-Armutlu - Cendere Yolu............... 4,82 km


4-Cendere Yolu - Ayazağa................1,78 km


5-Ayazağa - Çayırbaşı..................... 4,51 km


6-Sarıyer - Kilyos........................... 14,05 km


7-Kağıthane - Bayrampaşa.............. 11,70 km


8-Bayrampaşa - Bağcılar................... 8,93 km


9-Bağcılar - Basın Ekspres(Olimpiyat yolu) 4,78 km 


10-Basın Ekspres(Olimpiyat...