04 / 05 / 2024

ODAŞ Enerji projeleri

ODAŞ Enerji projeleri

ODAŞ Enerji’den büyüme hamlesi geldi. ODAŞ Enerji, 2014 yılı Analist Toplantısı’nı Aralık ayı içerisinde İstanbul’da gerçekleştirdi. ODAŞ Enerji’nin yüksek karlılığı olan, geri dönüşü hızlı yatırım stratejilerinin sürdürüleceği belirtildi.

İki şehir için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye'de farklı şehirlerde hayata geçirilecek olan enerji projeleri için kamulaştırma kararı verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kamulaştırma kararları...

Son dakika! 18 il için kamulaştırma kararı geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, çok sayıda kentte enerji projeleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Biotrend Enerji'nin odağında inşaat var!

BioTrend Enerji şirketini halka arza hazırlanan Doğanlar Yatırım Holding, 2021'de de yatırımlarına devam edecek. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "İnşaat ve mobilyada yurtiçi ve yurtdışında proje ve ortaklıklar yapacağız" diyor.

İki il için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ve Bolu'da hayata geçirilecek enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Oda Enerji Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oda Enerji Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Özgür Hacıer  tarafından kuruldu. 

Hükümet mega projelerden vazgeçmiyor!

Hükümet tasarruf politikalarını uygularken mega projelere de devam ediyor. Bu kapsamda ulaşım ve enerji projeleri tamamlanacak...

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Türkerler Holding'ten 5 milyon dolarlık dev inşaat ve enerji projeleri!

Türkiye ekonomisinin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holdingin devam eden projelerinin toplam yatırım miktarı 5 milyar doları aştı. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, 3 yıl içinde bu rakamı 8 milyara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

ODAŞ Enerji projeleri Haberi

ODAŞ Enerji projeleri

ODAŞ Enerji, 2014 yılı Analist Toplantısı’nı Aralık ayı içerisinde İstanbul’da gerçekleştirdi. 40’a yakın borsa uzmanı ve analistinin katıldığı toplantıda, grubun faaliyetleri, finansal tabloları ve büyüme planlarıyla ilgili bilgiler verilerek, ODAŞ Enerji’nin yüksek karlılığı olan, geri dönüşü hızlı yatırım stratejilerinin sürdürüleceği belirtildi.


Yüzde 28,60 oranındaki hissesi halka açık olan ODAŞ Enerji’nin, 330 MW kurulu güce sahip olacak yerli kömüre dayalı Çan Termik Santrali ve 2015 yılının ilk çeyreğinde işletmeye alınması planlanan 8,2 MW kurulu güce sahip Köprübaşı Hidroelektrik Santrali ile birlikte üretim varlıklarını güçlendirileceği, vurgulanan konuların başında yer aldı.


Şirket yöneticileri tarafından, ODAŞ Enerji’nin Voytron ile yürüttüğü elektrik enerjisi toptan ve perakende satışı faaliyetleri dışında, ilerleyen dönemlerde doğalgaz ticareti ve Çan’da çıkartılacak kömürün perakende satışı faaliyetlerini yürütmeyi planladığı da açıklandı.


2017 yılının ilk...