18 / 05 / 2024

Odaş Yapı konkordato

Odaş Yapı konkordato

İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın bir süreden beri faaliyet gösteren Odaş Yapı konkordato talebinde bulundu. Mahkeme, şirketin tedbir kararını kabul etti. 

Odaş Yapı'dan konkordato talebi!

20 yıldan fazla süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Odaş Yapı, konkordato talebinde bulundu. Mahkeme, şirketin tedbir kararını kabul edip üç kişilik geçici konkordato komiseri heyeti atadı.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

AC Yapı'nın konkordato davasında şok gelişme!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı, konkordato talebinde bulunmuştu. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

AC Yapı'nın konkordato davasında flaş gelişme!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı, konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

Göksel Mercan Yapı'nın konkordato davasında yeni gelişme!

Göksel Mercan Yapı İnşaat mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket hakkında yeni bir karar verdi. 

Tüzemenler Yapı'nın konkordato davasında yeni karar çıktı!

Tüzemenler Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Tüzemen tarafından 1985 yılında kurulan Tüzemenler Yapı Grubu konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Hedef Yapı'nın konkordato talebi reddedildi! 

Konkordato talep eden Hedef Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için yeni bir karar verildi. Şirketin geçici mühleti kaldırıldı ve konkordato talebi reddedildi.

Hedef Yapı'nın konkordato davası 8 Temmuz'da!

1997 yılında kurulan Hedef Yapı mali anlamda sıkıntıları aşamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. Şirketin 3 aylık kesin mühleti 16 Haziran'dan itibaren 27 gün daha uzatıldı. Hedef Yapı'nın konkordato davası 8 Temmuz'da görülecek...

Hedef Yapı'nın kesin mühlet kararı 16 Haziran'a uzatıldı!

Yurt içi ve yurt dışında bu zamana kadar birçok proje hayata geçiren Hedef Yapı, konkordato ilan etmiş, daha sonra 3 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 3 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 16 Haziran 2020 tarihine uzatıldı.

Hedef Yapı'nın 3 ay kesin mühleti 15 gün daha uzatıldı!

Yurt içi ve yurt dışında bugüne kadar onlarca projeye imza atan Hedef Yapı, konkordato ilan etmiş, ardından 3 ay kesin mühlet verilmiş. Şirketin 3 ay kesin mühlet kararı 15 gün daha uzatıldı.

AC Yapı'nın konkordato davası 19 Şubat'a ertelendi!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı resmen konkordato istemişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü 19 Şubat tarihine ertelendi.

Kuran Yapı'dan konkordato açıklaması: Satışlar devam ediyor!

Kuran Yapı Vekili Avukat Özgül Durmaz Kuran Yapı'nın konkordato sürecine ilişkin açıklama yaptı. İşte Kuran Yapı'dan konkordato açıklaması...

Tek Yapı İnşaat konkordato istedi!

İnşaat sektöründe, her türlü yapının kaba, ince, elektro-mekanik ve çevre düzenlemesi imalatlarında anahtar teslimi hizmet veren Tek Yapı İnşaat ve Ticaret A.Ş., konkordato istedi.

Odaş Yapı konkordato Haberi

Odaş Yapı konkordato

İnşaat firması Odaş Yapı Sanayi Ticaret AŞ, mahkemeden konkordato talebinde bulundu. Mali yapısı zayıflayan ve mal varlıklarının muhafazası için Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesine başvuran Odaş Yapı'ya, üç aylık geçici konkordato kararı çıktı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre alacaklı sayısı ve alacak miktarları dikkate alınarak geçici komiser atandı. Şirket durumunun düzelmesi için, Mali müşavir Hayri Hakan Kıvanç, İcra İflas Uzmanı İbrahim Bukrek ve Doç. Dr. Müjgan Tunç Yücel görevlendirilen komiserler oldu.

Bir aile şirketi konumunda olan Odaş Yapı’nın sahipleri, uzun yıllardan beni inşaat malzemelerinin toptan ve perakende satışını...