12 / 05 / 2024

ODE eskişehir fabrika

ODE eskişehir fabrika

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, yeni üretim üssünü Eskişehir'de kuruyor.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Yassıhöyük Mahallesi, 109 ada 1 parselde yer alan fabrika ve arsasını 12 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir Odunpazarı'nda 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, 75. Yıl Mahallesi, 19564 ada 6 parselde yer alan fabrikayı 10 milyon TL'ye satıyor...

Eskişehir'de 52.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Eskişehir 5. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi, Pazaryolu mevkii, 10993 ada, 2 parselde yer alan fabrika ve müştemilatını 52 milyon 909 bin 923 TL'ye satıyor...

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir il, Odunpazarı ilçe, Kanlıpınar mahallesi, 133 ada, 6 parselde kayıtlı bahçeli kargir idare ve fabrika binasını 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Eskişehir 6. İcra Dairesi, Odunpazarı İlçesi Yassıhöyük Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 242 bin 840 TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir İli, İnönü İlçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 506 bin 745 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için birinci satış günü 14 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

Eskişehir'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Yassıhüyük Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

ODE Yalıtım Eğitim ve Gelişim Programı Eskişehir’de!

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ODE, çalışanlarının eğitimine ve gelişimine öncelik veriyor. Şirket, bu kapsamda Eğitim ve Gelişim Programı’nın ikincisini Eskişehir’de düzenledi.

ODE Yalıtım Eskişehir'de üretime başladı!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında üretime başladı. Firma, Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi konumuna yükselecek.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

ODE, Eskişehir'de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, yeni üretim üssünü Eskişehir'de kuruyor.

ODE eskişehir fabrika Haberi

ODE eskişehir fabrika


Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, Çorlu’daki iki tesisine ek olarak Eskişehir’de yatırımına başladığı dev üretim tesisinde ilk fazı tamamladı. 2017 yılının ilk çeyreğinde açılması planlanan yatırım devreye girdiğinde ODE Yalıtım, Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi olacak.  

ODE olarak tüm siyasi, ekonomik, jeopolitik olumsuzluklara rağmen 2015’te başladıkları yatırım atağına devam ettiklerini belirten ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Çünkü her zaman söylediğimiz gibi biz bu ülkeye inanıyor ve geleceğe yatırım yapıyoruz. Bu nedenle yatırımlarımıza hiç ara vermedik, vermeyi de düşünmüyoruz. Eskişehir'de 75 dönüm üzerinde kurduğumuz fabrikamızın ilk fazı tamamlandı. İnşaat ve makina montajı bitti. 2017 yılının ilk çeyreğinde üretime başlamayı planlıyoruz. Eskişehir fabrikası tamamlandığında toplam 100 bin metrekarelik kapalı alana çıkmış olacağız. Bu da...