04 / 05 / 2024

ode leed

ode leed

Üniversiteden otele, alış-veriş merkezinden yaşam alanlarına kadar birçok çevreci projenin teknik yalıtım üreticisi ODE, son yıllarda üretimindeki yenilikleri ve çevre dostu projelerdeki işbirlikleriyle doğayı korumayı sürdürüyor.

İş GYO'nun 2 projesine birden Gold LEED sertifikası!

İş GYO'nun Tuzla Teknoloji & Operasyon Merkezi ve Tuzla Karma Projeleri, LEED ile ödüllendirildi. 

Türkiye LEED Yeşil Bina Sertifikası alan ilk 10 ülke içinde 8. sırada!

LEED Yeşil Bina programının yaratıcısı olan USGBC'nin yıllık ilk 10 listesi açıklandı. Türkiye LEED Yeşil Bina Sertifikası alan ilk 10 ülke içinde 8. sırada yer alıyor.

ODE Yalıtım Paydaş Paylaşım Platformu kuruldu!

Yalıtımda dünya markası olma hedefine, odağına eğitimi alarak ilerleyen ODE, Paydaş Paylaşım Platformu kurdu.

ODE Yalıtım, hangi önemli projeleri üstlendi?

Yaptığı yatırımların meyvelerini almak için hedef odaklı ilerleyen ODE Yalıtım son beş yılda 55 milyon dolar yatırım gerçekleştirdi.

ODE Yalıtım, dünya markası olmaya hazırlanıyor!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye'deki yalıtım sektörü ve yalıtım projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Adana'ya "LEED Gold" sertifikalı spor salonu!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından enerji ve çevre dostu olarak inşa edilen "LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) Gold" sertifikasına sahip ASKİ Atatürk Spor Salonu'nun 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Avrasya Tüneli’nin binası LEED Altın Sertifikası'nı aldı!

Avrasya Tüneli’nin İşletme ve Bakım Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi’nin (USGBC) verdiği LEED Altın Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Şehir hastanelerinin yalıtımında ODE tercih ediliyor!

ODE Yalıtım, Türkiye’nin en büyük projeleri Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yalıtımdaki tercihi ODE oldu!

Türkiye’nin ilk şehir hastanesi projesi Kayseri Şehir Hastanesi’nin yalıtımdaki tercihi ODE oldu

ODE Yalıtım Eğitim ve Gelişim Programı Eskişehir’de!

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ODE, çalışanlarının eğitimine ve gelişimine öncelik veriyor. Şirket, bu kapsamda Eğitim ve Gelişim Programı’nın ikincisini Eskişehir’de düzenledi.

LEED Sertifikası, projeden daire alma süreçlerinde rol oynuyor!

LEED Sertifikası veya yeşil dostu sürdürülebilirliği anlatabilmek için öncelikle “LEED” kelime anlamını açıklamamız gerekmektedir.

ODE Yalıtım Eskişehir'de üretime başladı!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında üretime başladı. Firma, Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi konumuna yükselecek.

ode leed Haberi

ode leed

Üniversiteden otele, alış-veriş  merkezinden yaşam alanlarına kadar birçok çevreci projenin teknik yalıtım, ısı Türkiye'nin yüzde 100 yerli en büyük yalıtım malzemeleri üreticisi olan ODE, son yıllarda üretimindeki yenilikleri ve çevre dostu projelerdeki işbirlikleriyle doğayı korumayı sürdürüyor. 



Son olarak köpük bazlı yalıtım malzemelerinde karbon salınımını sıfıra indirmek için detaylı bir AR-GE çalışması yürüterek yaklaşık 1 milyon dolarlık yatırımı hayata geçiren ODE, Türkiye'de Silver, Gold ve Platinum seviyesinde Leed Sertifikası alan inşaat projelerinin tercihi oldu. 



Elastomerik kauçuk köpüğünden üretilen boru ve levha formlarındaki geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken ODE R-Flex, bazalt mineralinin yüksek sıcaklıkta ergitilerek lif haline getirilmesiyle üretilen, %97 oranında doğal elyaf içeren ve yüksek sıcaklıklara karşı dayanma gücü olan ODE Rockflex ve silis kumunun yüksek sıcaklıkta ergitilerek elyaf haline getirilmesiyle...