06 / 05 / 2024

Ödemiş Bozdağ Mahallesi

Ödemiş Bozdağ Mahallesi

Ödemiş Bozdağ Mahallesi yakınlarındaki Bozdağ Kayak Merkezi’nin kiralanması için 19 Ekim’de düzenlenen ihale, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nce onaylandı.

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Ödemiş'te baraj havzasındaki iki mahalle taşınıyor!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Derebebekler Mahallesi'nin bir kısmı ile Dereuzunyer Mahallesi'nin tamamı, yapımı süren Rahmanlar Barajı havzasında kaldığı için kamulaştırıldı. 

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.

Ödemiş'te 7,7 milyon TL'ye icradan satılık bağ evi ve tarım arazisi!

Ödemiş İcra Dairesi Müdürlüğü Ödemiş'in Emmioğlu Mahallesi'nde yer alan bağ evi ve tarım arazisini 7 milyon 746 bin 530 TL'ye icradan satışa çıkardı...

TOKİ İzmir Ödemiş projesi işte böyle olacak!

TOKİ, İzmir İli, Ödemiş İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde 468 adet konut, 1 ticaret merkezi ve 1 camiden oluşacak proje için ihale yaptı..

Ödemiş Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Ödemiş ilçesi Pirinççi Mahallesi Güneş Enerji Santrali imar planı ve açıklama raporları askıya çıkarıldı...

İzmir Ödemiş güneş enerji santralleri imar planı askıda!

İzmir Ödemiş İlçesi, Orhangazi Mahallesi, 1 parselde lisanssız Güneş Enerji Santralleri yönelik hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı....

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ödemiş Aktaş Barajı inşaatında son durum!

Ödemiş'in Bülbüller mahallesi yakınlarında inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

İzmir Bozdağ Kayak Merkezi’nin kiralanması işi onaylandı!

Ödemiş Bozdağ Mahallesi yakınlarındaki Bozdağ Kayak Merkezi’nin kiralanması için 19 Ekim’de düzenlenen ihale, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nce onaylandı.

İşte Ödemiş'teki tarihi türk evlerinin mimari özellikleri!

Aydınoğulları Beyliği'ne başkentlik yaptığı dönemden bu yana mimari yapısını koruyan İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Birgi Mahallesi, yaklaşık 700 yıldır tarihi görüntüsünü bozmuyor.

İzmir Ödemiş Birgi'de içkili mekanlar bölge dışına taşınacak!

İZMİR’in Ödemiş İlçesi’nin Aydınoğulları Beyliği’ne başkentlik yapmış olan mahallesi Birgi, belediye meclisi kararıyla ’içkili yer bölgesinden’ çıkartıldı.

Ödemiş'teki hayalet köy için üniversitelere çağrı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi eski belediye meclis üyesi Mimar Mualla Akgün, ilçede 'hayalet köy' olarak bilinen Lübbey Mahallesi'nin turizme kazandırılması için üniversitelerle işbirliği yapılması gerektiğini söyledi.

Ödemiş Bozdağ Mahallesi Haberi

Ödemiş Bozdağ Mahallesi

2013 yılından beri kapalı kalan tesislerin 29 yıllığına kiralanması için düzenlenen ihalede en yüksek yıllık 115 bin lira teklif edilirken gözler imza sürecine çevrildi.

Bütünşehir Yasası ile İl Özel İdare’den Orman Genel Müdürlüğü’ne devredilen tesis için 5 Haziran’da düzenlenen ihalede yıllık 451 bin lira ve 18 Ağustos’ta düzenlenen ihalede de yıllık 515 bin lira teklif edildi. Girişimci firmalarla sözleşme imzalanmamasının ardından 19 Ekim’de Bayındır Orman İşletme Müdürlüğü’nde düzenlenen son ihalede en yüksek teklifi yıllık 115 bin lira ile Kuşadası’ndan ismi henüz açıklanmayan bir girişimci verdi.

Otel ve yemekhane binası, 3 bin 53 metrekare kapalı alan, iki katlı bina, teleski ve telesiyejin 29 yıllığına kiralanmasını kapsayan ihale İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nce onaylandı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü şartnamelerin imzalanması için çağrıda bulundu. 2013...