08 / 07 / 2024

ödemiş et kombine tesisi

ödemiş et kombine tesisi

27 Eylül Cuma günü ihale sözleşmesini imzalayan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, et kombina tesisinin sadece ilçe için değil, bölge için de önemli bir proje olduğunu vurguladı.

Ödemiş et entegre tesisi ve hayvan pazarı imar değişikliği mecliste görüşüldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Partili Meclis Üyesi Azad Fazla için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Ödemiş Teleferik Projesi için etüt çalışmalarına başlandı!

1950’li yıllardan bu yana gündemde olan teleferik projesi son günlerde hız kazandı. Ödemiş Belediyesi projeyi gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürürken, bağlantı kurulan teleferik kurumu yapan firmalarla etüt çalışmaları yapılıyor.

Ödemiş Devlet Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Temeli 2013 yılında atılan Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar sürüyor. Yüklenici firmanın şantiye şefi inşaat mühendisi Neşet Özer, bir aksilik çıkmaması durumunda yeni hastanenin yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Zemin etüdü raporu nereden alınır?

İnşaatına başlanacak olan yapıların zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüdü raporu nereden alınır?

Zemin etüdü raporu kaç günde çıkar?

Bina ve bina türü yapıların projelendirme safhasında gerekli olan zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü raporu yapılması gerekiyor. Peki, zemin etüdü raporu kaç günde çıkar?

Zemin etüdü raporu nasıl hazırlanır?

Zemin etüdü çalışmaları yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık,elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek için yapılıyor. Peki, incelemeler sonucunda düzenlenen zemin etüdü raporu nasıl ha

Zemin etüdü raporu nedir?

İnşaat çalışmalarına başlanacak olan arazinin zemin yapısı zemin etüdü uzmanı mühendisler tarafından yapılıyor. Yapılan incelemeler sonucunda bir rapor hazırlanması gerekiyor. Peki, zemin etüdü raporu nedir?

Zemin etüdü ekipmanları nelerdir?

Zemin etüdü; arsaya ait yer altı tabakalarının durum konum gibi özelliklerinin doğal afetlere karşı vereceği tepkilerin ölçülmesi için yapılan çalışmalara zemin etüdü çalışmaları deniyor. Peki, zemin etüdü ekipmanları nelerdir?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Zemin etüdü nasıl yapılır?

Bir arsaya ait yer altı tabakalarının durum, konum, gibi özelliklerini deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek için zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, zemin etüdü nasıl yapılır?

Zemin etüdü çeşitleri nelerdir?

Bir arsaya ait yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk gibi özelliklerini deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek için zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, zemin etüdü çeşitleri nelerdir?

Zemin etüdü neden yapılır?

Zemin etüdü, üzerinde yerleşim kurulacak arazinin yer altı tabakaları ile ilgili tüm bilgilerin tespit edildiği araştırmalar olarak karşımıza çıkıyor. Peki, zemin etüdü neden yapılır?

Mehmet Tatar: Zemin etüdü denetimleri ciddi yapılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şubesi Başkanı Dr. Mehmet Tatar ve yönetim kurulu üyeleri Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı ziyaret ederek zemin etüdü raporları konusunu istişarede bulundu...

ödemiş et kombine tesisi Haberi

ödemiş et kombine tesisi


Ödemiş'e yapılacak 250 büyükbaş ve 400 küçükbaş hayvan kapasiteli et kombine tesisi için imzalar atıldı.

Hayvancılık ve süt sektöründe Türkiye'de önemli bir yere sahip Ödemiş'e, belediye tarafından et kombina tesisi yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle ortak hizmet projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan et kombina tesisinin yapımı, müteahhit firma Akın Tatlı ve Adil Irmak ortaklığıyla hayata geçiriliyor. 27 Eylül Cuma günü ihale sözleşmesini imzalayan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, et kombina tesisinin sadece ilçe için değil, bölge için de önemli bir proje olduğunu vurguladı.


Ödemiş'in tarım ve hayvancılık bölgesi olduğunu ifade eden Keskin, "İzmir'deki mezbaha ve et kombina tesislerinde kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle Küçük Menderes Bölgesi'ne 250 büyükbaş, 400 küçükbaş hayvan kapasiteli yeni bir tesisisin yapılması için hazırlıklarımızı tamamladık. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden maddi destek...