27 / 04 / 2024

ödemiş mezbaha

ödemiş mezbaha

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Ödemiş Mezbahası baştan aşağı yenilendi. Mezbaha Avrupa Birliği standartlarındaki yeni donanımıyla Temmuz'dan itibaren hizmete giriyor.

TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi!

TOKİ'nin İzmir Ödemiş'te planladığı konut projesinde ÇED süreci tamamlandı. TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi..

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

TOKİ İzmir Ödemiş projesinin ÇED süreci başladı!

TOKİ'nin İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde Zeytinlik Mahallesinde planladığı toplu konut projesinde ÇED süreci başladı...

TOKİ İzmir Ödemiş projesi işte böyle olacak!

TOKİ, İzmir İli, Ödemiş İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde 468 adet konut, 1 ticaret merkezi ve 1 camiden oluşacak proje için ihale yaptı..

Demi İnşaat Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demi İnşaat Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Kaçmaz tarafından kuruldu.

Ödemiş Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ödemiş Devlet Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Yıldırım, " İzmir Ödemiş Devlet Hastanemiz eski haliyle 11 bin metrekare alana sahipti, yeni açacağımız Ödemiş Hastanesi 32 bin metrekare alana sahip muhteşem bir hastane oldu" dedi.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ödemiş’te inşaatı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesinde sona gelindi. Hastane alanını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, doktor, sağlık görevlisi gibi eksiklerin tamamlanması konusunda önümüzdeki hafta Ankara’da görüşmeler yapacağını belirtti.

Ödemiş'te iki okula inşaat ruhsatı verildi!

İZMİR'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, iki yeni okulun inşaat ruhsatını İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel'e verdi.

Ödemiş Belediyesi'nden imar bilgilendirme toplantısı!

Ödemiş Belediyesi, yeni hastane yeri ve yatılı lise yeri ile ilgili mal sahiplerine 1/1000 ve 1/5000’lik plan hakkında bilgi vermek amacıyla bir toplantı düzenledi.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Ödemiş Gençlik Merkezi 2018'de tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte belediye tarafından hayata geçirilen gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Ödemiş'e yeni Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Kerem Ali Sürekli “Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor” dedi.

TOKİ Ödemiş Konutları 2019'da tamamlanacak!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ ilçede yaklaşık 500 konut yapacak. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli talep olursa bu sayının daha da arttırılacağını ifade etti.

ödemiş mezbaha Haberi

ödemiş mezbaha

,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş Mezbahası'nda yapılacak modernizasyon çalışmalarına kısa süre içinde başlayacak. 2016 yılının Mart ayında 6360 sayılı kanun kapsamında Ödemiş Belediyesi'nden devralınan mezbahadaki eksik tüm makine ve ekipmanın kurulumu için ihaleye çıkan Büyükşehir Belediyesi, tesise kuracağı son teknoloji teçhizat ile karkasa el temasını ortadan kaldıracak. Kesim salonunda bulunan ve standartları karşılamayacak şekilde yapılan kesim hattı sökülerek yenisi kurulurken, sakatat odaları da bu hatta uygun olarak tekrar düzenlenecek. Kesimin otomatik hat ile yapılacağı Ödemiş Mezbahası'nda saatte 30 büyükbaş ve 50 küçükbaş hayvan kesimi yapılabilecek.


İhale sürecinin tamamlanması ve sözleşmenin imzalanmasının ardından başlayacak söz konusu çalışmanın 60 günde tamamlanması ve Ödemiş Mezbahası'nın en geç Temmuz ayında yeniden hizmete açılması planlanıyor.


İzmir Büyükşehir...