12 / 05 / 2024

Ödemiş OSB elektrik altyapısı ihalesi ne zaman

Ödemiş OSB elektrik altyapısı ihalesi ne zaman

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde su, kanalizasyon, çevre düzenlemesi ve yol için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca başlatılan çalışmaların ardından elektrik alt yapısı için 3 Aralık'ta ihaleye çıkılacak.

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

23 yeni OSB geliyor! Yatırımların önü açıldı!

İstihdam deposu OSB'lerde elektrik üretiminin önü açıldı. Geri dönüşüm ve bertaraf tesisleri de kurulabilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu...

OSB Uygulama Yönetmeliği sanayicileri rahatlatacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Uygulama Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle bürokrasinin azaltıldığını, buralarda geri dönüşüm tesisi kurulabilmesine ve elektrik üretilebilmesine imkan sağlandığını dile getirdi.

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

Ödemiş OSB'de kuralar çekildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yatırımcıların fabrika kuracakları parsellerin belirlenmesi için kuralar çekildi.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Balıkesir OSB ile İŞBİR arasında arsa sözleşmesi imzalandı!

TSKGV iştiraki İŞBİR Elektrik Sanayi AŞ ile Balıkesir OSB arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

OSB'lerin elektrik tedarikçileri ile yaşadığı sorunlar mecliste!

Elektrik tedarikçilerinin OSB'ler ve iş dünyasıyla yaptıkları sözleşmeleri iptal etmesine ve elektrik fiyatlarındaki artışa ilişkin CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, 4 soru hazırladı..

Ödemiş OSB tanıtıldı!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın meclis toplantısında Ödemiş OSB hakkında bilgiler verdi.

Ödemiş OSB elektrik altyapısı ihalesi ne zaman Haberi

Ödemiş OSB elektrik altyapısı ihalesi ne zaman


Ödemiş OSB'de İzmir Kalkınma Ajansı Sanayi Bölgelerini Geliştirme Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destekle yapılacak elektrik alt yapı çalışmaları için 3 Aralık Perşembe günü saat 14.00'da Belediye Kültür Merkezi küçük salonda açık ihale usulüyle ihaleye çıkılacak. Teklif vermek isteyenler, katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyasını Belediye Kültür Merkezi binasında bulunan Ödemiş OSB Ofisi'nden 500 lira karşılığında satın alabilecek. Teklifler 3 Aralık Perşembe günü saat 13.30'a kadar Ödemiş OSB Ofisi'ne verilebilecek.


Projede neler var?


"Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi 1. Kısım Alt Yapı Projesi", Ödemiş OSB tarafından da kullanılacak Kaymakçı Trafo Merkezi tadilatını ve bu kapsamda 2 adet dağıtım merkezi, Kaymakçı Trafo Merkezi - Ödemiş OSB arası 3 bin 100 metre enerji nakil...