28 / 04 / 2024

Ödemiş OSB elektrik altyapısı için ihaleye çıkacak!

Ödemiş OSB elektrik altyapısı için ihaleye çıkacak!

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde su, kanalizasyon, çevre düzenlemesi ve yol için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca başlatılan çalışmaların ardından elektrik alt yapısı için 3 Aralık'ta ihaleye çıkılacak.




Ödemiş OSB'de  İzmir  Kalkınma Ajansı Sanayi Bölgelerini Geliştirme Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destekle yapılacak elektrik alt yapı çalışmaları için 3 Aralık Perşembe günü saat 14.00'da Belediye Kültür Merkezi küçük salonda açık ihale usulüyle ihaleye çıkılacak. Teklif vermek isteyenler, katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyasını Belediye Kültür Merkezi binasında bulunan Ödemiş OSB Ofisi'nden 500 lira karşılığında satın alabilecek. Teklifler 3 Aralık Perşembe günü saat 13.30'a kadar Ödemiş OSB Ofisi'ne verilebilecek.


Projede neler var?


"Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi 1. Kısım Alt Yapı Projesi", Ödemiş OSB tarafından da kullanılacak Kaymakçı Trafo Merkezi tadilatını ve bu kapsamda 2 adet dağıtım merkezi, Kaymakçı Trafo Merkezi - Ödemiş OSB arası 3 bin 100 metre enerji nakil hattı, AG/OG yer altı enerji dağıtımı, 7 adet dağıtım merkezi ve çevre aydınlatma alt yapısını içeriyor.


İZKA'dan destek



Ödemiş OSB'nin de yönetim kurulu başkanı olan Belediye Başkanı Mahmut Badem, geçen aylarda OSB'nin elektrik alt yapısı için Ödemiş Belediyesi, Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odası ortaklığında hazırlanan projeye, İZKA'dan 1 milyon 469 bin 788 liralık destek çıktığını açıklamıştı.



Yeni Asır


Geri Dön