16 / 05 / 2024

ödemiş Şehit Cengiz Topel İlkokulu

ödemiş Şehit Cengiz Topel İlkokulu

Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından Ödemiş'e bağlı Yeniköy'de bulunan Şehit Cengiz Topel İlkokulu'na oyun parkı yapıldı. Polis ekipleri oyun gruplarının ayaklarının beton harçlarını hazırlayarak kendi elleriyle döktü.

Mamak Şehit Cengiz Topel'de tapu sevinci!

Mamak Belediyesi, Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşanan toprak kayması sonucu evleri boşaltılan vatandaşlar için gerekli imar çalışmalarını tamamladı ve tapularını teslim etti.

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Cengiz Ergün'den Manisa'ya iki müjde!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçe merkezindeki Şehit Makbule Hanım Meydanı 'nı yeniden imar edeceklerini belirterek, 200 araç kapasiteli kapalı otopark yapılacağını müjdeledi...

İzmir Ödemiş İlkkurşun Mahallesi tarihi sit sınırı içerisine alındı!

İzmir II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun incelediği bilgi ve belgeler ile görüşmeler sonunda İzmir Ödemiş İlkkurşun Mahallesi'nin tescilli tarihi sit sınırının l/5000 ölçekli kadastral durum haritasında gösterildiği şekilde genişleti

ÖİB Maltepe arsa ihalesi 1.3 milyon TL ile Cengiz İnşaat'ın!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Maltepe arsa ihalesinde Cengiz İnşaat ve Aydın Aydoğan teklif vermişti. Özelleştirme İdaresi, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre 1 milyon 305 bin TL teklif veren Cengiz İnşaat ile sözleşme imzalayacak.

Cengiz İnşaat'ın Bosna'daki otoyol inşaatının duvarı çöktü!

Cengiz İnşaat'ın Bosna-Hersek'te yapımını üstlendiği otoyol projesinde çökme yaşandı.Balkanlar'ı Avrupa'ya bağlayan 5C koridoru otoyolu projesinin Vlakovo-Lepenitsa arasında Cengiz İnşaat'ın üslendiği kısmın 120 metre kadar uzunluktaki destek duvarı çöktü

Cengiz Şişman: Kemaliye imar planının iptali için dava açılmalı!

MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Cengiz Şişman, Kemaliye Mahallesi dönüşüm alanında yeri olan vatandaşların haklarının kaybolmaması için, "Kemaliye'de hazırlanan imar planının iptali için dava açılmalıdır" dedi

Bahattin Atçı: Şehit madenciler için anıt mezar yapılacak!

Soma'daki Şehit madenciler için anıt mezar yapılacak. Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisi için " anıt mezar " yapılacağını söyledi.

Cengiz Ergün: Kula'da turizmi canlandıracağız!

Yunus Emre Anma Etkinlikleri’ne katılmak üzere Kula ilçesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede esnaf ziyareti yaptı, tarihi Kula evlerinde incelemelerde bulundu...

Cengiz Zeybek: Kentsel dönüşüm huzuru getirecek!

Cengiz Zeybek "Adana'nın her geçen gün daha ileriye gitmesi için, güvenli ve huzurlu bir şehir haline gelmesi için çalışacağız. Çalışırken tüm kurum ve kuruluşların uyum içinde ortak hareket etmesini temenni ediyorum." dedi.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu!

Ödemiş'te yılbaşında hizmete girmesi planlanan 250 yataklı tek ve iki kişilik odalara sahip Devlet Hastanesi inşaatı durduruldu. İnşaatın saha sorumlusu tekniker Levent Sarımsak Konuyla ilgili açıklama yaptı.

Cengiz Ergün: Gediz'de temizleme çalışmalarına başladık!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaptığı açıklamada, Gediz eylem planı kapsamında 11 ilçede bulunan mevcut arıtma tesislerinin tam kapasiteyle çalıştırılması konusunda önemli adımlar attıklarını söyledi.

Cengiz Ergün: Gediz'in temizleme çalışmalarına başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kente modern katı atık bertaraf tesisleri yapımı noktasında çalışmalarını sürdürürken arıtma tesislerinin tam kapasiteyle çalışması için kolları sıvadı. Cengiz Ergün, arıtma tesislerinin sonuna gelindiği belirtti.

ödemiş Şehit Cengiz Topel İlkokulu Haberi

ödemiş Şehit Cengiz Topel İlkokulu


Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından ilçeye bağlı Yeniköy'de bulunan Şehit Cengiz Topel İlkokulu'na oyun parkı yapıldı. Polis ekipleri oyun gruplarının ayaklarının beton harçlarını hazırlayarak kendi elleriyle döktü. Şehit Cengiz Topel İlkokulu'ndaki ana sınıfında 12 öğrencilerinin olduğunu dile getiren okul müdürü ve öğretmen Ebru Akar, "Yeniköy'de bugüne kadar çocuklarımız için bir oyun alanı yoktu. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ve Dalcılar İnşaat Sahibi Süleyman Alabay'ın katkılarıyla ilk oyun parkı monte edildi. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.


Yeni...