02 / 05 / 2024

Ödemişe osb kurulacak mı

Ödemişe osb kurulacak mı

İzmir'deki oda ve borsaların, Ödemiş'te yapılan ortak yönetim kurulu toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Organize Sanayi Bölgemizin ihalesi 10 gün içinde Resmi Gazete'de yayınlanacak" dedi.

Ödemiş'e OSB müjdesi!

İzmir’deki oda ve borsaların, Ödemiş’te yapılan ortak yönetim kurulu toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Organize Sanayi Bölgemizin ihalesi 10 gün içinde Resmi Gazete’de yayınlanacak” dedi

Dünyada bir ilk! İzmir'de tıbbi ve aromatik OSB kuruluyor!

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde (OSB) yatırım hazırlıkları başladı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulacak OSB’de ilk aşamada ülkedeki bitkilerin yaklaşık 150 çeşidi yetiştirilmeye başlanacak.

OSB'lere yeşil bayrak hedefi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde, yeni kurulacak OSB'lerde yeşil bayrak hedefini kaleme aldı. 

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Son 18 yılda OSB sayısı 334’e çıktı!

2002 yılından bu yana devlet-özel sektör iş birliğince Türkiye'de yüzlerce fabrika açıldı. 140 olan OSB sayısı 334’e ulaştı. Fabrikalar ile dışa bağımlılık büyük oranda düşerken, yatırımlarda aynı oranda hızlandı.

Sakarya Ferizli'de Otomotiv ve Metal İhtisas OSB kurulacak!

Sakarya'nın 30 bin nüfuslu Ferizli ilçesinde 530 hektarlık alana kurulacak ve 2022 yılında üretime başlaması hedeflenen Ferizli Metal ve Otomotiv İhtisas OSB, tamamı faaliyete geçtiğinde 20 bin kişiye istihdam sağlayacak...

Didim'de Antik Kral Yolu’na OSB kurulacak!

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Didim’de antik Kral Yolu üzerinde ve turizm bölgesinde Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını söyledi.

Çankırı'da OSB kurulacak mı?

Çankırı'da organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, sorularını Fuat Oktay'a sordu...

Mustafa Varank: OSB sayısını 311'e çıkardık!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Türkiye'de 2002'de 197 OSB varken, 16 yılda 114 OSB daha kurarak toplam sayıyı 311'e çıkardıklarını söyledi.

Tekirdağ Velimeşe OSB'de 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ - Ergene Belediyesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesinde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Aralık'ta yapılacak....

Ödemişe osb kurulacak mı Haberi

Ödemişe osb kurulacak mı

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, yapımı yılan hikayesine dönen ve 20 yıldır açılamayan ödemiş Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 10 gün içinde Resmi Gazete'de yayınlanacağı müjdesini verdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı olarak İzmir'de faaliyet gösteren oda ve borsaların ortak yönetim kurulu toplantısı, Ödemiş Ticaret Odası'nın evsahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, İzmir Ticaret Odası Başkanı (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Borsası (ÎTB) Başkanı Işınsu Kestelli, Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk ile ilçelerin oda ve borsa başkanları katıldı. 

11 Parseller satılıyor Toplantıda konuşan Badem, "Ödemiş Organize Sanayi Bölgemiz ineklerin otladığı bir ortamdan bugünlere geldi. Yeterli suyu bulduk. Elektrik ihalesi için her şey hazır. Parsellerle ilgili...