02 / 05 / 2024

ödenmiş sermayesinde 1.5 milyar lira tutarında artırım gerçekleştirerek

ödenmiş sermayesinde 1.5 milyar lira tutarında artırım gerçekleştirerek

DenizBank, ödenmiş sermayesinde 1.5 milyar lira tutarında artırım gerçekleştirerek, toplam sermaye benzeri kredi dahil özkaynak büyüklüğünü 13.5 milyar liranın üzerine çıkarıyor.

Denizbank bazı mega projelere olan desteğini artırıyor!

DenizBank, ödenmiş sermayesinde 1.5 milyar lira tutarında artırım gerçekleştirerek, toplam sermaye benzeri kredi dahil özkaynak büyüklüğünü 13.5 milyar liranın üzerine çıkarıyor.

Tüketici Güven Endeksi Nisan'da yüzde 1,5 arttı!

Tüketici güven endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,5 oranında arttı. Mart ayında 64,39 olan endeks Nisan ayında 65,35 oldu.

DAP Adam Kule 1.5 milyar TL'ye inşa ediliyor!

Dap Yapı'nın İstanbul Dragos'ta inşa edeceği adam görünümündeki Adam Kule projesi için 5 bin ön talep geldi. Şirket Pendik'te de 1.5 milyar değerinde gayrimenkul projesi hayata geçirecek.

Bursa'ya 1.5 milyar dolarlık dev sağlık şehri geliyor!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Yıldız Entegre enerjiye 1.5 milyon euro yatırım yaptı!

Yıldızlar Yatırım Holding’in lokomotif şirketi Yıldız Entegre, TEB-AFD’den (Fransız Kalkınma Ajansı) “enerji verimliliği” kredisi aldı. Şirketin 1.5 milyon Euro’ya ulaşan verimlilik yatırımlarının 15 ay içinde ülke ekonomisine geri dönüşü hedefleniyor.

Antakya Kisecik'te 1,5 kilometre imar yolu açıldı!

Antakya'ya hizmete doymayan Antakya Belediyesi, Kisecik Mahallesinde yürütülen parke çalışmalarının yanı sıra 1,5 kilometrelik imar yolu açtı.

Suudi Prensi'nden Bursa'ya 1,5 milyar dolarlık yatırım!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 mega projesinden birini oluşturan sağlık şehrine Suudi Prens Al Faisal talip oldu. Toplamda 1,5 milyar dolarlık yatırımdan oluşacak sağlık şehri için Sudi Prens arazi inceledi.

Suudi Prens Bursa’da 1.5 milyar dolarlık sağlık şehri kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Kemer'de deniz yüzeyi 1.5 milyon TL’ye kiralandı!

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 5 ay önce, su sporları alanı olarak kullanılmak üzere yıllığı 21 bin TL bedelle kiraya verilen sahildeki 6 metrekarelik deniz yüzeyi, yenilenen ihalede 72 kat artışla 1.5 milyon TL’ye aynı firma tarafından kiralandı.

Sinpaş'tan Ankaraya 1.5 milyarlık Marina!

Sinpaş, Çankaya Oran’da inşa edeceği Marina Ankara projesinin ilk etabı Marina Towers’ı satışa sundu. Reklamlarında Hülya Avşar ile kızı Zehra Çilingiroğlu’nun rol aldığı, 1.5 milyar liralık projede teslimler Mart 2018’de yapılacak

İzmir'de 1.5 milyar liralık yatırım yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılındaki yatırımlarının toplamı 1.5 milyar liraya yaklaştı. Bu rakam, aynı zamanda Belediye tarihinin de yatırım rekoru oldu. İşte İzmir 2014 yatırımları...

Vodafone Arena'nın zemini için 1.5 milyon Euro harcanacak!

VODAFONE Arena inşaatı hızla devam eden Beşiktaş'ta zemin için toplam 1.5 milyon Euro harcanacak. Arsenal'in stadı Emirates'te olduğu gibi Arena'da yarı sentetik yarı doğal çim kullanılacak.

1.5 milyar $’lık Mardan Palace icradan satılık!

Antalya’nın Kundu sahilinde 2009’da yaklaşık 1.5 milyar dolar harcanarak yapılan ve görkemli bir törenle açılan Mardan Palace, borçları nedeniyle açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı.

ödenmiş sermayesinde 1.5 milyar lira tutarında artırım gerçekleştirerek Haberi

ödenmiş sermayesinde 1.5 milyar lira tutarında artırım gerçekleştirerek

Denizbank açıklamasına göre, tarım ve KOBİ sektörleri başta olmak üzere 3. köprü, 3. Havalimanı ve Kıbrıs Barış Suyu gibi Türkiye'nin kalkınmasında kritik öneme sahip projelerine sağlanan finansmanda önemli bir rol üstlenen DenizBank, söz konusu alanlarda desteğini artırmak amacıyla toplamda 1.5 milyar lira tutarında sermaye artırımına gdiyor. Bankanın ödenmiş sermayesinin 750 milyon lirasının nakit karşılığı, 750 milyon lirası iç kaynaklardan olmak üzere toplamda 1.5 milyar lira artırılması için hazırlanan izahname, Sermaye Piyasası Kurulunun 23 Mayıs 2016 tarihli toplantısında onaylandı. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, söz konusu sermaye artırımı ile Türkiye'nin geleceğini inşa eden dev projelere sundukları katkının devamı yönünde önemli bir adım attıklarını belirtti. Ateş, "Zirve yolculuğumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.


Sabah



Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Üçüncü köprü, üçüncü havalimanı...