05 / 05 / 2024

ODK Platform Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

ODK Platform Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

ODK Platform Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Kanbay ve Lale Terzi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Balkar Vinç Platform Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkar Vinç Platform Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Melih karaca ve Sercan Balcı ortaklığında kuruldu.

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Akar tarafından kuruldu.

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak tarafından kuruldu.

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaygusuz tarafından kuruldu.

Öz Enerji Vinç Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öz Enerji Vinç Platform Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Yüksel Çakmak ortaklığında kuruldu.

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra İsmail tarafından kuruldu.

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Recep Özer tarafından kuruldu.

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Ast2021 Platform Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast2021 Platform Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Umut    Bal tarafından kuruldu.

ODK Platform Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

ODK Platform Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

ODK Platform Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Kanbay ve Lale Terzi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.


ODK Platform Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü motorlu taşıt, iş makinesi, vinç ve araç üstü vinç ile nakliye, yükleme, boşaltma hizmetleri vermek. Her türlü motorlu taşıt, sanayi ve iş makineleri ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak, her türlü motorlu taşıta ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı yapmak. Her türlü motorlu taşıt, sanayi  ve iş makinelerinin kiralanması ve bakım onarım amaçlı servisler açmak, yedek parçalarını temin etmek, yurt içi ve yurt dışında bayilikler açmak. Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörlere ait ihalelere girmek, makine kullanım operatörlük ve servis hizmetleri...