21 / 05 / 2024

ödmiş imar sorgulama

ödmiş imar sorgulama

Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Yeni Kent Sitesi arkasında dört yıldır hizmet veren Fen Lisesi’nin Küçükavulcukta yapılacak binası için Ödemiş Belediyesi’nden ruhsat verildi.

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

İmar durumu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Arsa sahiplerinin yakından ilgilendiği imar sorgulamaları sıkça araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, arsaların imar sorgulamaları nasıl yapılır? İste detaylar...

İmar barışı iptal sorgulama 2021!

Yapı kayıt belgesi için başvuruda bulunan binlerce vatandaş başvurularının iptal edildiğini söylüyor. İşte imar barışı iptal sorgulama 2021...

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

İmar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır?

Hükümet ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların kayıt altına alınması için 31 Aralık 2017'den önce yapılan konut ya da iş yerleri için imar barışı sürecini başlatmıştı. Peki, 8 Haziran 2018 tarihinde başlayan imar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır? 

İmar barışı kayıt başvurusu ve sorgulama!

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına müracaat edilerek yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor..

İmar barışı başvuru sorgulama!

İmar barışına e-devlet kapısından başvurulabiliyor. Peki, imar barışı başvurusu nereden, nasıl sorgulanabiliyor?

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını hizmete sundu!

Adapazarı Belediyesi, e-imar sorgulama hizmetini vatandaşların hizmetine sundu. Uygulama ile vatandaşlar hem internet ortamından işlemlerini gerçekleştirebilecek hem de zamandan tasarruf etmiş olacak.

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulaması başlattı!

Adapazarı Belediyesi, vatandaşların belediyeye gelmesine gerek kalmadan web sayfası üzerinden parsellerin e-imar durumu sorgulama sistemini hayata geçirdi.

Online imar durumu sorgulama!

Bir arsanın içinde bulunduğu bölgenin imar planına ve imar yönetmeliğine göre nasıl kullanılabileceğinin sınırlarını gösteren belgeye imar durum belgesi deniyor. İmar durumu online olarak sorgulanabilir mi? İşte, online imar durumu sorgulama!

İmar durum belgesi sorgulama!

İmar durum belgesi, bir arsanın yer aldığı bölgenin imar planında nasıl kullanılacağını gösteriyor. İmar durumu belediyeden alınabildiği gibi internetten de sorgulanabiliyor. İşte imar durum belgesi sorgulama..

İmar planı sorgulama!

İmar planına ilişkin ilçe belediye meclisi kararları büyükşehir belediye başkanı tarafından onaylandıktan sonra plan yürürlüğe giriyor. Peki imar planı nasıl sorgulanır? İşte imar planı sorgulama..

İmar durumu sorgulama nasıl yapılır?

İmar durumu; bir imar parselinin kullanım şeklini ve yapılması istenen yapının özelliklerini gösteren belgeye deniyor. Peki, imar durumu sorgulama nasıl yapılır? İmar durumu nasıl öğrenilir?

ödmiş imar sorgulama Haberi

ödmiş imar sorgulama

Ödemişlilere müjdeli haberi veren Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Küçükavulcuk Mahallesi’nde yapılacak Fen Lisesi’nin inşaat ruhsatı için 3 Nisan’da müracaatın yapıldığı ve gereken işlemler yapıldıktan sonra ruhsatın verildiğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 1/100.000 Çevre Düzeni İmar Plan Notlarına göre ruhsat başvurusu yapılan Fen Lisesi, 23 bin metrekare alanda inşa edilecek. Proje kapsamında 16 derslikli Fen Lisesi Binası, 200 öğrencilik Fen Lisesi pansiyon binası, 200 öğrencilik İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Fen Lisesi bünyesinde kapalı spor salonu, mini futbol sahası ve basketbol sahası yer almakta.

Fotoğrafı büyüt!


İzmir 9 Eylül...