14 / 05 / 2024

ODTÜ Koleksiyon TSMD Mimarları Ağırlıyor 5

ODTÜ Koleksiyon TSMD Mimarları Ağırlıyor 5

ODTÜ Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) ve Koleksiyon Mobilya’nın uzun soluklu ortak çalışması “Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor-5” sergisi 19 Aralık 2013 tarihinde açılıyor...

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

Melih Gökçek ODTÜ'nün ağaç katliamına sert çıktı!

30 dönümlük arazi üzerindeki ağaçları kesen ODTÜ yönetiminin, katliamları öğrenciler uyuduktan sonra gece geç saatlerde yaptığı öğrenildi

ODTÜ Şehir Planlama öğrencileri Balıkesir'de araştırma yapacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri bir yıl boyunca şehir planlaması açısından Balıkesir’de araştırma yapacak.

Park Residences Cadde'nin özel koleksiyon evleri!

Evlerdeki öykülerin kelimelere gerek kalmadan anlatılması gerektiğinden yola çıkan Koleksiyon, yaşam alanlarını bir bütünsel kurgu içerisinde ele alarak detaylı, zarif ve incelikli tasarımlar sunuyor.

TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi 9 Ekim'de!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından ikincisi düzenlenen TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi ”Basamaklar 2015” Metapan’ın desteği ile ve Serbest MİMAR Dergisi'nin iletişim sponsorluğunda 9 Ekim’de TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

TSMD Mimarlık Türkiye Projeleri paneli düzenlendi!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serilerinin ilki Seranit Grup sponsorluğunda “Eğitim Yapıları” temasıyla 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

ODTÜ Yolu'nda gecekondu sorunu çözülemiyor!

Büyük tartışmalara neden olan ve açıldığında trafiği rahatlatan ODTÜ Yolu'nun devamı olan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında gecekondu krizi devam ediyor. Kriz 7 yıldır çözülemiyor.

TSMD Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor. Panelin birincisi “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Koleksiyon Mağazaları yeni ev serisini tanıtıyor!

2016 yeni ev serisini tamamlamak üzere olan Koleksiyon, ürün gamına dair ipucu niteliğindeki kapsül grubu mağazalarda yerini aldı.

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

ODTÜ eski binaları yıkabilecek robot yapıyor!

ODTÜ Araştırma ekibinden Buğra Koku inşaat sektörü için eski binaları yıkabilecek bir robotun tasarımını yürüttüklerini, askeri amaçlı robot araçlar geliştirdiklerini belirtti.

Koleksiyon Mobilya New York'ta ofis açtı!

ABD pazarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyleyen Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, “New York ofisimizi açtık. Dallas ofisimiz ağustosta hizmete girecek. Bu ülkede 10’a yakın şehirde olmak istiyoruz” dedi.

ODTÜ Koleksiyon TSMD Mimarları Ağırlıyor 5 Haberi

ODTÜ Koleksiyon TSMD Mimarları Ağırlıyor 5

ODTÜ Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) ve Koleksiyon Mobilya’nın uzun soluklu ortak çalışması “Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor-5” sergilerinin beşincisi  HİLMİ GÜNER MİMARLIK / HİLMİ GÜNER mimari proje sergisi 19 Aralık 2013 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor. Açılış öncesinde Hilmi Güner bir söyleşi...