03 / 05 / 2024

odtü rektörü

odtü rektörü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ortadoğu Teknik Üniveristesi arazisindeki yol güzergahıyla ilgili yaşanan süreçteki tavırdan dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Acar' a teşekkür etti...

ODTÜ arazisindeki yol güzergahı!

ODTÜ: "Sayın Bakanla (Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar) konuşulan yol, Anadolu Bulvarı’ nın devamı olan ve ODTÜ’nün sınır bölgesinden kuzey-güney doğrultusunda geçen yol değil"...

'Rektörlük lojmanı' diye lüks villa kiraladı! Kirasını üniversite ödedi! Rektör tahliye kararına rağmen evi boşaltmıyor

2024 yılında kira sözleşmesi sona ermesine rağmen İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Rektör Mustafa Berktaş villayı boşaltmadı.

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Yüksek kira sebebiyle yurt bulamayan öğrencilere çağrı!

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulamayan öğrencilere çağrıda bulundu.

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Tek sorun Pamukkale Üniversitesi rektörü mü?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Tek sorun Pamukkale Üniversitesi rektörü mü?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Ahlat'taki Madavans Vadisi turizme kazandırılmalı!

Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Ahlat'taki Madavans Vadisi'ne ilişkin, korunarak turizme kazandırılması gerektiğini söyledi...

İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'dan Doğa Koleji açıklaması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Koleji ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Ahi Evran Üniversitesi'ne 1.500 kişilik kongre ve kültür merkezi!

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, inşaatı tamamlanan kongre ve kültür merkezinin kısa sürede hizmete açılacağını açıkladı.

Karabük Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

Trabzon Farabi Hastanesi'nde otopark inşaatı sürüyor!

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Farabi Hastanesi ile ilgili çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu. Baykal, hastanede 250 yataklı Çocuk Hastanesi, bin 450 araçlık hastane otoparkı inşaatı ve B blok büyük onarım işlerinin devam ettiğini açıkladı.

Bursa'ya 420 milyon liralık hastane yatırımı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, 2 yıl önce projelendirilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi için ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi kampüs inşaatı sürüyor!

Balıkesir’in Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin yeni akademik yıla yönelik projelerini ve hedeflerini açıkladı.

odtü rektörü Haberi

odtü rektörü


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ODTÜ arazisindeki yol güzergahıyla ilgili yaşanan süreçte gösterdiği devlet terbiyesi ve tavırdan dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Acar'a teşekkür etti.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bayraktar, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, siyasetçiler başta olmak üzere tüm yöneticilerin belli birtakım özelliklere sahip olması gerektiğini belirtti.


Bayraktar, yetki ve sorumluluk sahibi bireyler olarak kişisel düşünce ve inançlardan ziyade, ülke ve vatandaşlar adına dile getirilen haklı talep ve ihtiyaçları gözeten ve savunan anlayışla hareket etmekle yükümlü bulunduklarını kaydetti.


ODTÜ arazisinden geçmesi planlanan ve kısa bir süre önce çalışmaları başlatılan yol güzergahıyla ilgili konunun, en başından beri ülke kamuoyunca yakından takip edildiğine dikkati çeken Bayraktar, Twitter hesabında şu ifadeleri kullandı:


"Sürecin paydaşları olan bizler, kamu yararı ve halkın ihtiyaçları...