30 / 04 / 2024

Ödül Yapı altınoluk projesi

Ödül Yapı altınoluk projesi

Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Ödül Yapı şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üretiyor.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Ödül Yapı Alyans fiyatları!

Ödül Yapı Alyans fiyatları haberimizde yer alıyor. Kayseri İldem bölgesinde hayata geçirilen projede 144 konut bulunuyor.

25. Altın Çekül Ödülleri sahiplerini buldu!

“Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü” ve “Altın Çekül Fikir Ödülü” kazananları açıklandı. 1991 yılından bu yana düzenlenen yarışma Türk Yapı sektöründeki yeni ürün ve teknolojileri, özgün fikirleri desteklemek amacıyla düzenleniyor.

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Avrasya Tüneli'ne Kore'den Yılın Yapısı Ödülü!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli uluslararası bir ödüle daha layık görüldü. Kore İnşaat Mühendisleri Derneği “Altın Kategori”de 2017 “Yılın Yapı Ödülü”nü Avrasya Tüneli’ne verdi.

24. Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü ve Fikir Ödülü açıklandı!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen “Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü” ve “Altın Çekül Fikir Ödülü” kazananları açıklandı.

Ödül Yapı Mabel daire fiyatları!

Ödül Yapı'nın yeni projesi Mabel Evleri'nde fiyatlar peşinde 165 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

24. Yapı Ürün Ödülü'ne başvurular başladı!

24. bu yıl düzenlenecek olan yapı malzemesi sektörünün en büyük ödülü Altın Çekül ''Yapı Ürün Ödülü'' ve ''Fikir Ödülü''ne başvurular başladı. Son başvuru tarihi 14 Ekim olarak belirlendi.

Ödül Yapı Hürriyet Concept projesinde yüzde 18 indirim!

Ödül Yapı Hürriyet Concept projesinde yüzde 18 indirim kampanyası başladı. Kayseri'de yer alan Hürriyet Concept projesinde teslimler bu yıl 30 Haziran'da yapılacak...

Yapı sektörünün en büyük ödülü Altın Çekül'e başvurular başladı!

Bu yıl 24. kez verilecek olan Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ve 2016 yılı itibariyle verilecek olan “Altın Çekül Fikir Ödülü” ile Türk yapı sektöründe yılın en iyi ürünü ve fikri belirlenecek.

Manisa Saruhanlı sağlıklı alt yapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Saruhanlı’nın Hacırahmanlı mahallesinde 40 yıldır kanalizasyon hattı olmayan 3 sokakta çalışma yaparak mahalleyi sağlıklı alt yapıya kavuşturdu.

Ödül Yapı altınoluk projesi Haberi

Ödül Yapı altınoluk projesi

Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, kendine özgü mimarisi ve ürün kalitesi ile Kayseri halkının takdirini ve beğenisini kazandı.


Kurulduğu günden bu yana güven ve doğruluk ilkeleri ile hareket etmeleri sayesinde pazarda hatırı sayılır bir yer edindiklerini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Ödül Yapı olarak, "Mutlu başlangıçlara" sloganı ile ürünlerimizi sunuyoruz. Projelerimizde "huzurlu hayat" prensibini benimseyerek, insana ve doğaya verdiğimiz değeri, sosyal sorumluluk misyonuyla birleştiriyoruz. Eğitime, doğaya ve insana yatırım yapmayı önceliklerimiz arasına koyuyoruz." dedi.


Şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üreten firma, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Devam eden projelerin büyük bir kısmının satıldığını belirten Kahraman, yıl sonuna kadar 4 yeni...