30 / 04 / 2024

Ödül Yapı hangi illerde proje yapıyor

Ödül Yapı hangi illerde proje yapıyor

Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Ödül Yapı şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üretiyor.

Kentsel dönüşüm nedir, kentsel dönüşüm nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm, bir bölgenin riskli yapıların yerine yeni ve dayanıklı yapıların inşa edilmesine denir. Bu ifade, belirli bir süreçten oluşur ve süreçte bazı kurallara uyulması gerekir. Peki kentsel dönüşüm nedir ve kentsel dönüşüm nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm hakkındaki detaylar...

Tapuda yeni dönem resmen başladı! Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!

Tapuda yeni dönem resmen başladı... Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!...

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşümde yarısı bizden kampanyası başvuru ekranı 2023! 

“Yarısı Bizden” kentsel dönüşüm kampanyası için başvurular dün başladı. Peki Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır?

Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak?

Vergi affı için gerekli düzenleme geçtiğimiz hafta Meclis'e sunuldu. Vergi borcu başta olmak üzere daha bir çok cezayı kapsayan düzenlemenin detayları merak ediliyor. Vatandaş internetten, Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak? sorularının cevabını arıyor.

OGM personel alımı 2023! Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Kadro ve şartlar!

OGM personel alımı gündemdeki konulardan biridir. Kamu kuruluşlarındaki iş ilanları ilgi ile takip edilmektedir. Peki Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar!

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Tahıl koridoruyla fiyatlar düştü mü? Hangi borsada buğday bugün kaç TL'den satılıyor? 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, tahıl koridoru anlaşması ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki tahıl koridoruyla fiyatlar düştü mü? Hangi borsada buğday bugün kaç TL'den satılıyor? Buğday, arpa, mısır 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Emekli maaşı başka bankaya taşıma nasıl yapılır? 2022 hangi banka ne kadar emekli banka promosyonu veriyor?

Maaşını bir başka bankaya taşıyıp promosyon ve kampanyalardan faydalanmak isteyen emekliler tüm teklifleri yakından takip ediyor. Peki Emekli maaşı başka bankaya taşıma nasıl yapılır? 2022 hangi banka ne kadar emekli banka promosyonu veriyor? Banka emekli maaşı promosyonları, kampanyaları nelerdir?

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Ödül Yapı hangi illerde proje yapıyor Haberi

Ödül Yapı hangi illerde proje yapıyor

Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, kendine özgü mimarisi ve ürün kalitesi ile Kayseri halkının takdirini ve beğenisini kazandı.


Kurulduğu günden bu yana güven ve doğruluk ilkeleri ile hareket etmeleri sayesinde pazarda hatırı sayılır bir yer edindiklerini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Ödül Yapı olarak, "Mutlu başlangıçlara" sloganı ile ürünlerimizi sunuyoruz. Projelerimizde "huzurlu hayat" prensibini benimseyerek, insana ve doğaya verdiğimiz değeri, sosyal sorumluluk misyonuyla birleştiriyoruz. Eğitime, doğaya ve insana yatırım yapmayı önceliklerimiz arasına koyuyoruz." dedi.


Şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üreten firma, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Devam eden projelerin büyük bir kısmının satıldığını belirten Kahraman, yıl sonuna kadar 4 yeni...