25 / 07 / 2024

Odunpazarı Belediyesi çankaya sosyal tesis yap işlet devret

Odunpazarı Belediyesi çankaya sosyal tesis yap işlet devret

Odunpazarı Belediyesi, Karapınar Mahallesi'nde bulunan arsanın üzerinde yap-işlet-devret modeli ile Çankaya Sosyal Tesisleri ve nikah salonunu yaptıracak. İnşaatın yapım bedeli: 4 milyon 605 bin 300 TL olarak belirlendi.

Çankaya Belediyesi'nden Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediyesi tarafından  Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılmasına ilişkin açıklama geldi ve kamu yararına aykırılıklar olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Başkent Ankara'da 2+1 ve 3+1 konutlar satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ilçesi, Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 30 adet konut ile 1 adet dükkanı satıyor. İşte 2+1 ve 3+1 konutlar ile dükkanın fiyat bilgileri...

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin kira gelirleri düştü!

Pandemide belediye gelirlerinin düştüğünü belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2020'de 266 milyon TL gelir, 226 milyon TL giderimiz oldu, 40 milyon TL bütçe fazlası verdik” dedi.

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

ABB, Çankaya'da konut satışı yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'da bulunan 33 konutu ihaleyle satışa çıkardı. Satışın ihalesi 4 Mart tarihinde yapılacak. 

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Odunpazarı Belediyesi çankaya sosyal tesis yap işlet devret Haberi

Odunpazarı Belediyesi çankaya sosyal tesis yap işlet devret

YAP İŞLET DEVRET MODELİ İLE ÇANKAYA SOSYAL TESİSLERİ VE NİKÂH SALONU İŞİ YAPTIRILACAKTIR


Odunpazarı Belediyesinden:


Madde 1. İhalenin Konusu Ve Şekli İle İşin Niteliği, Nevi Ve Miktarı:

1.1-Odunpazarı Belediye Başkanlığı’nın mülkiyetinde bulunan Tapunun, Karapınar Mahallesi 19-N-1-C pafta, 2863 ada, 1 parsel adresinde bulunan 1.899,01 m2 yüzölçümlü arsanın üzerinde müteşebbis tarafından inşa edilecek, Odunpazarı Belediyesi Meclisinin 4/58 karar sayısı ile Yap İşlet Devret modeli ile yaptırılacak Çankaya Sosyal Tesisleri ve Nikah Salonu yapım işi, ihale şartnamesi hükümlerine göre ayni hak tesisi kurularak 15 (on beş) yıl süre ile müteşebbis tarafından işletilmesi ve bu sürenin sonunda Odunpazarı Belediyesi’ne devredilmesi işleri; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesi (a) bendi gereğince kapalı teklif usulü ile yıllık tespit edilen muhammen bedel (yıllık kira bedeli) 141.676,30 TL+KDV...