07 / 05 / 2024

Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Mahallesi yol çalışması

Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Mahallesi yol çalışması

Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Mahallesi'nde yaşanan yol sorununda çözüme yönelik adımlar attı.

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin kira gelirleri düştü!

Pandemide belediye gelirlerinin düştüğünü belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2020'de 266 milyon TL gelir, 226 milyon TL giderimiz oldu, 40 milyon TL bütçe fazlası verdik” dedi.

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Tarihi Odunpazarı'ndaki restorasyon yıl sonunda tamamlanacak!

Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren Hamam ve Hamam Müzesi ile Sanat Sokağı'nda incelemelerde bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, çalışmaları yıl sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı. 

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesini tamamlıyor.

Orhangazi Kültür Merkezi'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan kültür merkezi inşaatı ödenek yetersizliğinden nedeniyle durdu. 

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Orhangazi Belediyesi'nden 34.7 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, 14 adet gayrimenkulü 34 milyon 775 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Mahallesi yol çalışması Haberi

Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Mahallesi yol çalışması

Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Mahallesi'nde yaşanan yol sorununda çözüme yönelik adımlar attı. 


İmar planında yol olarak görülen ancak yıllarca yapılmayan yolu Av. Kazım Kurt başkanlığındaki Odunpazarı Belediyesi yapıyor. Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Taş İlkokulu yakınlarındaki Ersoylu Sokak'ta yol açma çalışması başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şimdiye kadar gerçekleştirdiği çalışmalar sonunda 110 metre uzunluğa ve 7 metre genişliğe sahip yol açılmaya başlandı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Orhangazi Mahallesi Ersoylu Sokak'taki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Yetkililer, "Çalışmalar bittiğinde Mehmet Taş İlkokulu öğrencileri rahatlıkla okullarına gidebilecek, cami cemaati de ibadetini yapmak için camiye daha rahat ulaşabilecek" dedi.


Orhangazi Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar yıllardır süre gelen yol sorununu çözdüğü için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'a teşekkür etti.


Eskişehir...