14 / 05 / 2024

odunpazarı belediyesinin yaptığı parklar

odunpazarı belediyesinin yaptığı parklar

Şelale, Şehr-i Derya, Regülâtör, Yunus Emre, Botanik Park ve Kartal Tepe park alanları başta olmak üzere sayısı 500'ü aşan park ve oyun alanıyla Eskişehir halkına başarı ile hizmet sunmaya devam edildiği belirtildi...

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.

OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de açılacak!

Erol Tabanca'nın 10 milyon dolar harcayarak yaptığı OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de açılacak.  

Antalya Ali Çetinkaya’da kentsel tasarım çalışmaları başladı!

Antalya'da yer alan Ali Çetinkaya Caddesi, büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmalarla bir çekim merkezi haline gelecek.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Çerkezköy yatırımları hız kesmiyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy Belediyesini ziyaret etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak Çerkezköy Belediyesinin yaptığı ve yapacağı projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

TOKİ Odunpazarı Karapınar'da okul ve cami yaptıracak!

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.

Samsun Yörükler Mahallesi'ndeki belediyenin yıkım faaliyetleri mecliste!

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun ili Bafra ilçesi Yörükler Mahallesi'nde büyükşehir belediyesinin yaptığı yıkım ile ilgili hususları dile getirdi.

Ordu Ünye Hükümet Caddesi yenilendi!

Ünye'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışma ile modern bir görünüme kavuştu.

Tokat'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Tokat'ta gerçekleştirilecek olan ve yatırımların öncülüğünü Tokat Belediyesinin yaptığı dev kentsel dönüşüm projesi için dev bir temel atma töreni gerçekleştirileceği öğrenildi. Tokat ekonomisine bir milyara yakın katkı yapması beklenen dev proje, belediye özel sektör işbirliğiyle gerçekleştirilecek

Trabzon Doğanönü'nde yeni yollar açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte büyükşehir belediyesinin yaptığı o çalışmalar...

Erzurum Oltu'da alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ilçelere yaptığı yatırım ve hizmetlerle yerleşim yerlerini adeta abad ediyor. İşte büyükşehir belediyesinin yaptığı o yatırımlar...

Odunpazarı'nda 7.1 milyon TL'ye pazaryeri yaptırılacak!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Osmangazi Mahallesi'nde Yap İşlet Devret modeli ile pazaryeri yaptıracak. ihalesi 26 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek pazaryerinin tahmini inşaat bedeli 7 milyon 145 bin 320 TL olarak belirlendi.

odunpazarı belediyesinin yaptığı parklar Haberi

odunpazarı belediyesinin yaptığı parklar


Odunpazarı Belediyesi hayata geçirdiği park ve rekreasyon alanları ile Eskişehir'e temiz bir nefes aldırıyor.


Konuyla alakalı belediyeden yapılan açıklamada, özellikle yeşil ve konforu bir arada sunan Şelale, Şehr-i Derya, Regülâtör, Yunus Emre, Botanik Park ve Kartal Tepe park alanları başta olmak üzere sayısı 500'ü aşan park ve oyun alanıyla Eskişehir halkına başarı ile hizmet sunmaya devam edildiği belirtildi.


Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise, ‘Eskişehir içinde yeşil değil, yeşil İçinde bir Eskişehir’ oluşturmanın, çocuklara bırakılacak en önemli miras olacağını kaydetti. Sakallı, “Bu anlayışla; Odunpazarı bölgemize daha temiz, daha sağlıklı, daha modern, daha çağdaş ve daha mükemmel görünümlü yerleşim alanları kazandırmak için yaptıklarımızla yetinmeyip, yeni projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz” dedi.


Hedeflerinin Eskişehir’i yaşanabilir ve sağlıklı bir kent haline getirmek olduğunu vurgulayan Başkan...