29 / 04 / 2024

Odunpazarı Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanı çalışmaları şehre nefes aldırıyor!

Odunpazarı Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanı çalışmaları şehre nefes aldırıyor!

Şelale, Şehr-i Derya, Regülâtör, Yunus Emre, Botanik Park ve Kartal Tepe park alanları başta olmak üzere sayısı 500'ü aşan park ve oyun alanıyla Eskişehir halkına başarı ile hizmet sunmaya devam edildiği belirtildi...




Odunpazarı Belediyesi hayata geçirdiği park ve rekreasyon alanları ile Eskişehir'e temiz bir nefes aldırıyor.


Konuyla alakalı belediyeden yapılan açıklamada, özellikle yeşil ve konforu bir arada sunan Şelale, Şehr-i Derya, Regülâtör, Yunus Emre, Botanik Park ve Kartal Tepe park alanları başta olmak üzere sayısı 500'ü aşan park ve oyun alanıyla Eskişehir halkına başarı ile hizmet sunmaya devam edildiği belirtildi.


Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise, ‘Eskişehir içinde yeşil değil, yeşil İçinde bir Eskişehir’ oluşturmanın, çocuklara bırakılacak en önemli miras olacağını kaydetti. Sakallı, “Bu anlayışla; Odunpazarı bölgemize daha temiz, daha sağlıklı, daha modern, daha çağdaş ve daha mükemmel görünümlü yerleşim alanları kazandırmak için yaptıklarımızla yetinmeyip, yeni projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz” dedi.


Hedeflerinin Eskişehir’i yaşanabilir ve sağlıklı bir kent haline getirmek olduğunu vurgulayan Başkan Sakallı, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini de sözlerine ekledi.


Pirsus Haber


Geri Dön