16 / 05 / 2024

Odunpazarı Çankaya teleferik

Odunpazarı Çankaya teleferik

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat ayı ilk toplantısı Yılmaz Büyükerşen'in rahatsızlığından dolayı Başkan Vekili Aydın Ünlüce başkanlığında yapıldı. Toplantıda Odunpazarı - Çankaya bölgesine teleferik sistemi kurulması ile ilgili konular öne çıktı.

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş Çankaya Kayak Pisti ve Macera Parkı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi'nde Yer Alan Teleferik, Kayak Pisti ve Macera Parkına ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Odunpazarı Belediyesi sosyal tesis yaptıracak!

Odunpazarı Belediyesi, Karapınar Mahallesi'nde bulunan arsanın üzerinde yap-işlet-devret modeli ile Çankaya Sosyal Tesisleri ve nikah salonunu yaptıracak. İnşaatın yapım bedeli: 4 milyon 605 bin 300 TL olarak belirlendi.

Çankaya'ya teleferik yapılacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat ayı ilk toplantısı Yılmaz Büyükerşen'in rahatsızlığından dolayı Başkan Vekili Aydın Ünlüce başkanlığında yapıldı. Toplantıda Odunpazarı - Çankaya bölgesine teleferik sistemi kurulması ile ilgili konular öne çıktı.

Emlak Konut GYO'dan Çankaya'da 4 bağımsız bölüme ait değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya Karakusunlar Mahallesindeki 4 adet Bağımsız Bölümün ve Eskişehir Odunpazarı'ndaki 1 adet parselin değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Çankaya The First satış!

Çankaya The First satış fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapılabildiği Çankaya The First Rezidans projesinin 2016 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Çankaya The First projesi!

Çankaya The First projesi fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon 977 bin lira arasında değişiyor. Çankaya The First projesi teslim tarihi Nisan 2016 yılı olarak belirlendi...

The First Çankaya ödemeleri!

The First Çankaya ödemeleri Sinpaş GYO bünyesinde yüzde 10 peşinatla yapılabiliyor. The First Çankaya teslim tarihi Nisan 2016 yılı olarak belirlendi...

The First Çankaya ödeme koşulları!

The First Çankaya ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatla, 60 aya kadar faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor. The First Çankaya fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya arsasının değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya arsasının değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Çankaya Altın Oran'da 223 bin TL'ye 1+1!

Fiyatların 223 bin TL'den başladığı Altın Oran projesi Ankara Çankaya'da yükseliyor...

Ankara Çankaya projesi ruhsat iptal kararı bozuldu!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara Çankaya projesi ruhsat iptal kararı Danıştay tarafından bozuldu...

Odunpazarı Çankaya teleferik Haberi

Odunpazarı Çankaya teleferik

Görüşülen gündem maddelerinde ihtiyaç nedeniyle tramvaylara ilave yapılarak kapasitelerinin arttınlması ve Odunpazarı - Çankaya bölgesine teleferik sistemi kurulması ile ilgili konular öne çıktı. 


İhtiyaç nedeniyle tramvaylara ilaveler yapılarak taşıma kapasitelerin arttınlması işi için başkanlığa yetki verilmesi gündeme geldi. İlgili madde meclisten geçerse gerekirse iç ve dış kredi başvurularında bulunularak borçlanma yoluna gidilecek. Konu görüşülmek üzere plan ve bütçe komisyonluğuna havale edildi. 


Toplantıda aynca Odunpazarı-Çankaya bölgesine teleferik sistemi kurulması için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yetki istendi. Yeni cadde ve bulvariann yapılamamasından dolayı teleferik sisteminin ulaşıma katkı sağlanması amaçlanıyor. Karar meclisten geçerse teleferik saatte 2500 kişi taşıyacak. Sistemin kurulması için de iç ve dış kredi talebinde bulunularak borçlanma yoluna gidilecek. İlgili madde de plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. 


Meclis sonunda söz alan AKP'li...