25 / 05 / 2024

odunpazarı engelsiz park

odunpazarı engelsiz park

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi yine bir ilke imza atarak, engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabilmesi için inşa ettiği “Odunpazarı Engelsiz Park’ı” düzenlenen törenle hizmete açtı.

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Odunpazarı Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamam!

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

İzmir'de engelliler için yapılan bina şikayet edildi!

Zeytinli Park içerisinde, Engelsiz Park’ın yanına, Aliağa Belediyesi tarafından inşa edilen prefabrik bina, Şehir Plancıları Odası tarafından şikayet edildi.

Aydın Çine'ye engelsiz park!

Çine'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik projeleriyle tanınan Kaltun Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer, 'Engelsiz Park'ın açılışında 8 akülü tekerlekli sandalye hediye ederek engellileri sevindirdi.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Odunpazarı Kumrular'daki park alanında kalan binalar yıkılacak!

ODUNPAZARI Belediyesi. Büyükdere mahallesindeki Süceattin Veli Parkı'nın sınırlarında bulunan iki evi yıktı. Büyükdere mahallesi Bülbüllü ve Kumrular sokaklardaki binalar hakkında imar planında park alanına isabet ettikleri için yıkım kararı çıktı.

Eskişehir Odunpazarı'nda atıl binalar yıkılıyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Büyükdere mahallesindeki Süceattin Veli Parkı’nın sınırlarında bulunan iki evi yıktı.

Eskişehir Basın Parkı hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Eskişehir Odunpazarı Basın Parkı 24 Temmuz'da açılacak!

Odunpazarı Belediyesi tarafından peyzaj düzenleme çalışması yapılan Basın Parkı’nın 24 Temmuz' da hizmete açılacağı öğrenildi. Parkta, süs havuzu, interaktif Oyun alanları, satranç alanı ve amfi oturma alanının yanında açık hava kütüphane de olacak.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Uğur Mumcu Parkı, Eskişehir Odunpazarı'nda törenle açıldı!

Ankara'daki evinin önünde 24 Ocak 1993'te otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu için Eskişehir'de merkez Odunpazarı İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan park, törenle açıldı.

odunpazarı engelsiz park Haberi

odunpazarı engelsiz park


Toplam 3 bin 800 metre kare alan üzerine inşa edilen park’ta; engelsiz fitness aletleri, oturma birimleri, engelsiz çocuk oyun alanı, görme engeliler için yürüme şeridi ve engelli rampaları yer alıyor. 

Büyükdere Mahallesi'nde hizmete açılan park alanı modern donanımının yanı sıra kent mobilyaları ve yeşil alanları ile göz dolduruyor.  

Amacımız; Hayatla İnsan Arasındaki Tüm Engelleri Kaldırmak

Büyük ilgi ile takip edilen parkın açılışında yaptığı konuşmada amaçlarının hayatla insan arasındaki tüm engelleri kaldırmak olduğunu vurgulayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, parkın özel donanımı ile Eskişehir’de bir ilk olduğunu ifade etti.

“Engelsiz Bir Eskişehir” için “Engelli Dostu Bir Eskişehir” için çalışıyoruz

Göreve geldikleri günden bugüne gerçekleştirdikleri tüm çalışmalarda engelli vatandaşları dikkate aldıklarını ve bu anlayış çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Sakallı, hedeflerinin “Engelsiz Bir Eskişehir” oluşturmak...