04 / 05 / 2024

Odunpazarı Karapınar mahallesi imar

Odunpazarı Karapınar mahallesi imar

Odunpazarı Belediyesi son olarak Karapınar Mahallesi’nde bulunan Şensoylar Sokak’ta imar planına göre yol açma işlemine başladı.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Konya Karapınar'da belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 20 Temmuz'da!

Konya ili Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karapınar ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı 20 Temmuz'da açık artırma usulüyle satıyor. İşte arsanın fiyat ve büyüklük bilgisi...

TOKİ Konya Karapınar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat  14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar 603 konut müjdesi! İhalesi 12 Kasım'da!

TOKİ'nin Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut, 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım'da yapılacak...

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 konut ve 4 ticaret merkezi!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Eskişehir Karapınar'da 6 kat yapılaşma izni!

Eskişehir Karapınar 2'nci Etap İmar Planı Revizyonları, Odunpazarı Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilip, Koruma Bölge Kurulu'ndan geçti.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor. Toplamda 3 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde stoklarda yer alan 2 konut açık satışta. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru ne zaman?

Odunpazarı'nda TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Erenköy Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi. Erenköy Halk Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu.

Ordu Karapınar Katı Atık Tesisi yenilendi!

Ordu'nun Karapınar Mahallesi’nde bulunan Katı Atık Ayrıştırma ve Gruplama Tesisi, yapılan yenileme çalışmalarının ardından günümüz teknolojisine uygun hale geldi.

Odunpazarı Karapınar mahallesi imar Haberi

Odunpazarı Karapınar mahallesi imar
Bölgede yaşayan ve Karapınar TOKİ konutlarında oturan vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlayacak Şensoylar Sokak, şimdiye kadar gerçekleştirilen çalışmalar sonunda 668 metre uzunluğa ve 12 metre genişliğe sahip oldu.  Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda 7 bin 200 metreküp hafriyat çıktığını ifade eden yetkililer, 2 bin metreküp alt zemin malzemesi kullanıldığını belirtti. Yetkililer, çalışmaların devam ettiğini ve en kısa zamanda Şensoylar Sokak’taki çalışmaların sona ereceğini bildirdi. 


Eskişehir'in Sesi Son...