26 / 05 / 2024

ofis ahır

ofis ahır

İngiltere'de bir çift metruk haldeki ahırı ofise çevirdi. Ahırı kullanışlı ve işlevsel bir ofise döndürdüler.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Ofis sektörü hareketlendi!

Ofis ve iş yeri inşaatı için alınan ruhsat sayısı Kovid-19 salgınına rağmen artış gösterdi. Ocak-haziran döneminde ruhsat verilen ofislerin yüzölçümü 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 108 yükseldi ve 1.2 milyon metrekareyi geçti.

Ofis sektöründe Kovid-19 dönüşümü!

Küresel sağlık krizi dijitalleşmeye hız kazandırıp, tüketici alışkanlıklarında da değişikliklere neden olurken, iş hayatında da dönüşümleri getirdi. Bu dönüşümün neticesinde hız kazanan bir trend olan hibrit çalışma modeli gelecek senelerde de kalıcı hale gelecek. 

Kahramanmaraş'ta hazine arazisine inşa edilen ev ve ahır yıkıldı!

Kahramanmaraş’ta hayvancılık faaliyetinde bulunan Sümbül Ailesi’nin konut ve ahırları hazine arazisinde inşa edildikleri sebebiyle yıkıldı. 

İzmir Çiğli'de zemininde çatlaklar görülen bölgede 5 ev boşaltıldı! 

İzmir'in Çiğli ilçesinde zeminde çatlaklar oluşan bir mahallede 5 ev 1 ahır tahliye edildi. 

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde KDGP Kapsamında Ahır Üniteleri ve Veteriner Binaları İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 3 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

ofis ahır Haberi

ofis ahır

İngiltere'de bir çift satın aldıkları arsanın içinde metruk bir ahır buldu. Bu ahırı yıkıp yerine en baştan inşa etmek yerine eski binayı yenilemeye karar verdiler. Önce eski binayı temizlemeyle işe başladılar ardından etap etap bu ahırı kullanışlı ve işlevsel bir ofise döndürdüler.  Binanın ses ve ısı yalıtımı yapıldı, bina sağlamlaştırıldı... Ahırın içi beyaza boyanarak ferah bir mekan yaratılmaya çalışıldı. Asma katla ikiye bölünen ahır gömme dolaplarla ofise uygun bir mekan haline getirildi.