02 / 05 / 2024

ofis dekorasyon fikirleri

ofis dekorasyon fikirleri

Mimar Figen Erdağ Demircan, ofis dekorasyonu hakkında ipuçları verdi. Peki ofis kurarken nelere dikkat edilmeli? Nasıl trend olunur? İşte 14 maddede ofis dekorasyonu...

Mutlu bir ofis yaratmanın püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu Eda Tahmaz, son günlerde çok konuşulan yeni nesil ofis tasarımlarında farklı dekorasyon uygulamaları ile çalışanlar için nasıl mutlu ofisler yaratılabileceğinin püf noktalarını aktardı...

Özak GYO Büyükyalı'nın dekorasyon işleri ÖYZ'ye emanet!

Büyükyalı Projesi'nden Yönetim Kurulu'nun 30 Ocak 2019 tarihli kararı ile şirket tarafından satın alınan C Blok'un ofis dekorasyon işlerini ÖYZ Adi Ortalığı yapacak.

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

Han Ofis Tasarım Mİmarlık Restorasyon ve Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Ofis Tasarım Mİmarlık Restorasyon ve Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Fatih Sinan Karakuş tarafından kuruldu.

İşte küçük balkonlar için dekorasyon fikirleri!

Bir çoğumuz büyük şehirlerde yaşıyoruz ve dışarı çıkabileceğimiz bahçemiz veya verandamız bile yok. Küçük de olsa en azından bir balkonumuz var.Sıcak yaz akşamlarında dışarıda daha çok oturuyoruz. Neden balkonunuza şirin bir dokunuş eklemeyesiniz?

Betondan yapılan tasarım ürünlerinde sanat var!

Yurtdışında oldukça bilinen özel karışımlı betonlarla yapılan ev ve ofis dekorasyon ürünleri tasarımını Türkiye'de ilk kez başlatan İzmirli mimar Hakan Kutay, sanatsal olmayan ürünlerin içine sanatı işlemeye çalışıyor.

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Avrupa'nın birçok bölgesinde faaliyet gösteren Nurus, Feza Proje ile Kayseri'deki ofislere çözümler üretiyor. Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi.

Mobilyakent'te 743 işyerinin inşaatı bitti!

Atölye düzenindeki küçük işletmeleri, 'ortak kullanımlı' işyerlerinde bir araya getirecek ev-ofis dekorasyon merkezi Mobilyakent'te 743 işyerinin inşaatı tamamlandı. Kompleksin 'beyni Mobitek'te ise ihale aşamasına gelindi.

Mozaik Design, 50 markaya dekorasyon hizmeti veriyor!

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

İşte evinizi daha lüks gösterecek dekorasyon fikirleri!

Dekorasyonda yapacağınız birkaç ufak hileyle evinizi olduğundan daha zengin gösterebilirsiniz. Mobilya seçimi yapacaksanız, odanın renkleriyle kontrast bir uyum yakalayabilirsiniz. İşte İşte evinizi daha lüks gösterecek dekorasyon fikirleri....

Muhteşem yatak odaları!

Büyüleyici bir manzara, her detayı düşünülerek tasarlanmış geniş bir oda, estetik mobilyalar ve konforlu bir yatak... Kim istemez ki? İşte büyüleyen yatak odaları, dekorasyon fikirleri...

Ev dekorasyon fikirleri!

Evimiz hepimiz için en önemli ve bize ait olan özel bir alandır. Bu nedenle ev dekorasyonu konusuna özel bir ilgi ve özen göstermek isteriz. İşte size ev dekorasyon fikirleri...

Öğrenci evi için dekorasyon fikirleri!

Öğrenci evi öğrencilerin çokça zamanını geçirdiği, hayatınızdaki en unutulmayacak hatıraların yer ettiği alanlardır. Ufak değişikliklerle çok daha iyi hissettirecek ortamlara kavuşabilirsiniz.İşte öğrenci evi için dekorasyon fikirleri...

ofis dekorasyon fikirleri Haberi

ofis dekorasyon fikirleri

Mimar Figen Erdağ Demircan'dan Ofis Dekorasyonu Hakkında İpuçları

Bursa çıkışlı f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan; yeni dönemde ofislerini yenilemek isteyenler için ipuçları verdi:

1.    Estetik, kalıcı mobilyalar alın. Uzun yıllar modası geçmeyecek olan ürünleri tercih ederseniz sık sık ofisinizi yenilemek zorunda kalmazsınız.
2.    Mobilyaların fonksiyonel olmasına özen gösterin.
3.    Şık, stil sahibi bir tarzı yakalamaya çalışın. Mimarlık ofislerinden bu konuda destek alın.
4.    Doğal kumaşlar, organik tekstil ürünleri bir ofisi ciddi ve şık göstermek için birebirdir. Ayrıca böyle bir tercihle doğaya olan sorumluluğunuzu da yerine getirmiş olursunuz.
5.    Ofisinizde konforu yabana atmayın.Kendiniz ve personeliniz için dinlenme alanları yaratın,bu hem çalışma veriminizi arttırır hemde ofiste sıcak diyaloglar kurulmasını sağlar.
6.    Altın, bronz,prinç gibi tonları musluk, kapı kolu gibi aksamlarda kullanabilirsiniz. Bu...