08 / 05 / 2024

Ofis projeleri yatırmcıların gözdesi oldu

Ofis projeleri yatırmcıların gözdesi oldu

Son yıllarda sayısı hızla artan ofis projeleri, yatırımcıların gözdesi haline geldi. Yılın ilk yarısında ofis projelerinde, toplam 140 bin 500 metrekareye ulaşan yeni ofis kiralama hacmi, bunun en büyük ispatı.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İslam Memiş resmen açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen gaza basın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun yanıtını açıkladı. Gümüş yatırmcıları bu yanıtı öğrenir öğrenmez gaza basacak. İşte gümüşün geleceği rakam.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Yabancılar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. 2020 yılı ilk çeyreğinde yabancıya konut satışında, bir önceki yıla oranla yüzde 13,8’lik bir artış yaşandı...

Beyaz yakalıların yeni yatırım trendi 'arazi'!

Re/max 7Tepe Arsa Geliştirme Direktörü Mert Başaran, arazi yatırımının önemini anlattı. Başaran, beyaz yakalıların yeni yatırım trendi olarak araziyi tercih ettiklerini söyledi.

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Yatırımcıların yeni rotası AB üyeleri ülkeleri! 

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne yeni üye olmuş veya aday ülkeler. AB’ye üyelik süreci başlayan ülkelerin çoğunda emlak fiyatlarının en az ikiye katlandığını fark etti. 

Yatırımcıların yeni gözdesi Balıkesir!

Tarımı, sanayisi, turizmi ve ulaşım ağındaki önemli kavşak noktalarıyla yatırımcıların gözü Balıkesir’de. Sadece yerli firmalar değil yabancılar da yatırım için burayı tercih ediyor. 

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Yabancıların gayrimenkul yatırımları yüzde 86,1 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, yabancıların gayrimenkul yatırımlarının 2019 yılı ilk çeyreğinde 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 86,1 oranında arttığını söyledi.

Türkiye gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi!

Son yıllarda Türkiye yabancı gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. Geçtiğimiz yıl yabancıya yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 78.4 arttı.

Ofis projeleri yatırmcıların gözdesi oldu Haberi

Ofis projeleri yatırmcıların gözdesi oldu

Son yıllarda sayısı hızla artan ofis projeleri, yatırımcıların gözdesi haline geldi. Yılın ilk yarısında ofis projelerinde, toplam 140 bin 500 metrekareye ulaşan yeni ofis kiralama hacmi, bunun en büyük ispatı. 


Fakat ofis projelerinde minimum 120 metrekare standardının olması, KOBİ ölçeğindeki işletmelerin apartman dairelerine yönelmesine neden oluyor. Basın Ekspress'te hayata geçireceği projede, daha küçük metrekarelere sahip ofisler yapacağını söyleyen AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, KOBİ'ler için iyi bir alternatif oluşturduklarını sözlerine ekledi.


Ofis projelerinde önemli bir açık olduğunu belirten Muhsin Bayrak, "Minimum 120 metrekare standardının olması, daha küçük ofis tercih eden KOBİ'leri apartman dairelerine mecbur bırakıyor. Biz Basın Ekspres'te hayata geçireceğimiz Bayrak Tower projesinde; 70, 120 ve 200 metrekarelik ofis seçenekleri sunacağız. Böylece iş ve yaşam alanı arasında bir...