29 / 04 / 2024

Ofis Stoğu Raporu 2014 ekim

Ofis Stoğu Raporu 2014 ekim

İstanbul'da ofis piyasası da hareketlendi. Ofis Stoğu Raporu'na göre, geliştirilen ve inşaat halinde olan 3 milyon metrekare stokla birlikte bugün 3,5 milyon olan ofis stoğunun 3 yıl 6,5 milyon metrekareyi geçmesi bekleniyor.

Avrupalılardan kamp malzemesi ve kuru gıda stoğu

Avrupalılılar, kuru gıda ve konservenin dışında kamp ocakları, uyku tulumu gibi zor şartlarda yaşamaya yardımcı olacak ürünler stoklamaya başladı. Ukrayna’dan gelen mültecilere bağış yapmak için olduğu söylense de tedarik zincirlerinde endişe hâkim…

Nurol Life D Ofis bloğu 40.8 milyon TL'ye satıldı!

Nurol GYO'nun  portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışı gerçekleşti. Taşınmazın değeri 40 milyon 829 bin TL olarak belirtildi.   

Avantajlı kredi sonrası konut stoğu azaldı!

Avantajlı kredi döneminden sonra konut stoğundaki arzın azalışı sonrası yeni konut projelerine ihtiyaç doğdu. Peki bu konutlar nasıl olmalı? İşte tüm merak edilenler...

Nurol Varlık Kiralama hukukçu raporu 2020!

Nurol Varlık Kiralama, nitelikli yatırımcıya tahsisli satış şekilde ihraç edilecek kira sertfikalarına ilişkin hukuki durum hakkında hukukçu raporunu yayınladı. 

Torunlar GYO Mall Of İstanbul Ofis Bloğu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mall Of İstanbul Projesi bünyesindeki Ofis Bloğu'nun değerleme raporu yayınlandı...

Türkiye'de 7 milyon yapı stoğu sağlıksız!

Türkiye'yi depreme karşı hazırladıklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Ülkemizde 6,7 milyon yapı stoğu sağlıksız. Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla yılda 300 bin konutu dönüştüreceğiz'' diye konuştu.

Konut stoğu eritilecek mi?

Bu hafta açıklanan yeni konut kampanyasıyla bankalardaki tasarrufların ve yastık altındaki paraların konut alımına yöneltilmesine çalışılıyor. Peki, Konut stoğu eritilecek mi?

İzmir'in yapı stoğu yenilenmeli!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir'in yapı stoğu yenilenmeli açıklamasını yaptı.

Nurol Park J Ofis Bloğu 6.5 milyon dolara satıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Nurol Park J Ofis Bloğu'nun 14 adet bağımsız bölümü satıldı. 6 milyon 500 bin TL'lik satış 2 Haziran 2017 tarihi itibarıyla gerçekleşti.

Halk GYO Şekerpınar ofis bloğu için danışman firmasını seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Şekerpınar ofis bloğu için danışman firmasını seçti.

Kemer'deki turizm lojmanlarına depreme dayanıksız raporu!

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde devlet memurlarının kullandığı 14 lojman binası hakkında depreme dayanıksız olduğu raporu verildi.

İstanbul ofis stoğu 3 yıl içinde 2.3 milyon metrekare artacak!

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin yaptığı “2016 II. Çeyrek İstanbul Ofis Piyasası Sektör Raporu”na göre, devam eden inşaat çalışmalarının ardından İstanbul ofis stokunda 3 yıl içinde mevcut stokun yaklaşık yüzde 50’si kadar artış olması bekleniyor.

Metal Yapı Konut İstanbul'da arsa stoğu yapıyor!

Türkiye'de ve özellikle de İstanbul'da gayrimenkul projesi geliştirmenin en önemli zorluğu arsa bulma sorunu. 1 milyar doların üzerinde inşaat yatırımı yapan Metal Yapı Konut İstanbul'da arsa stoğu yapıyor.

Ofis Stoğu Raporu 2014 ekim Haberi

Ofis Stoğu Raporu 2014 ekim

İnşaat sektöründe atağa geçen İstanbul'da ofis piyasası da hareketlendi. Ofis Stoğu Raporu'na göre, geliştirilen ve inşaat halinde olan 3 milyon metrekare stokla birlikte bugün 3,5 milyon olan ofis stoğunun 3 yıl 6,5 milyon metrekareyi geçmesi bekleniyor. 


Binanın yaşı, konumu ve birim kira değerine göre A ve B kategorilerine ayrılarak incelendiği raporda, ofislerin kira, stok ve doluluk oranları analiz edilerek, sektörün İstanbul'da geldiği nokta gözler önüne seriliyor ve yatırımcılar için en doğru fırsatlar açığa çıkarılıyor. 


Rapora göre, şu an yeni geliştirilen ve inşaat halinde olan 3 milyon metrekare stokla birlikte bugün 3,5 milyon olan ofis stoğunun 3 yıl sonra takribi 6,5 milyon metrekareyi geçmesi bekleniyor. İstanbul Finans Merkezi'nde gerçekleştirilecek 1 milyon metrekare ofis projeleri de belirtilen bu rakama dahil. 

Rapora göre Avrupa yakasında...