04 / 05 / 2024

Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin

Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin

Doğal kaynakların sınırlı, insan ihtiyaçlarının ise sınırsız olduğu günümüzde, üretimi ve kullanımı sırasında çevreye en az zarar verecek, ‘’yeşil’’ mobilya tasarımı anlayışı önem kazandı...

Cemal Tekin: Plazalar yükseldi, ofis anlayışı değişti!

İstanbul ve Ankara’da plazaların ardı ardına yükselmesi, konfora ve işlevselliğe talebi artırdı, üreticileri tasarıma yöneltti. Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin: ‘’Yeni trend açık renkler, açık ofisler ve işlevsel ürünler’’ dedi...

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Ofis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Şaşmaz tarafından kuruldu.

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Sönmez, Hakan Eren, Abdullah Onan Keleş, Çağatay Abraş ve Tarık Tekin ortaklığında kuruldu.

Workist Ofis Kiralama Yönetim Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Workist Ofis Kiralama Yönetim Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Akmerkez Yönetim Ofisi'nde dairesel katlar ön plana çıkıyor!

Akmerkez Yönetim Ofisi Ağustos 2017'inde tamamlandı. Ofis yenilenmesi için yapılan çalışmada ana başlık, dairesel kat planı olarak belirlendi. 

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Ofis Yüzyıl Danışmanlık Gayrimenkul ve Yönetim Limited Şirketi Gayrettepe Şubesi açıldı!

Ofis Yüzyıl Danışmanlık Gayrimenkul ve Yönetim Limited Şirketi Gayrettepe Şubesi, Tijen Dürer ve Furkan Parlak Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Yıldızposta Caddesi'nde açıldı.

Taegutec Yönetim Binası: Ofis kavramında yeni nesil yaklaşım!

Tago Architects tarafından tasarlanan Taegutec Fabrika ve Yönetim Binası, çalışma hayatının neredeyse günlük yaşamın tamamına yayıldığı günümüzde, ofis mekanlarının farklı bir perspektifle yeniden ele alınması gerektiği bilinciyle biçimlendirilmiş.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Ofis Tekin Exclusive mobilya sektöründe cari açığı azaltacak!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin:“Mobilya sektöründe Türkiye’de muhteşem bir potansiyelve artan kalite var. 2023’e kadar mobilyada ‘made in Turkey’markası oluşacak” dedi.

Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin Haberi

Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin

Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden ve trendlere uygun özel tasarımlarıyla dikkati çeken Ofis Tekin’in yönetim kurulu başkanı Cemal Tekin, Siteler’de 10 yıldan beri ofis mobilyaları sattıklarını, özel tasarımlarının yanı sıra çevreci anlayışlarının başarılarında etkili olduğunu belirtti.


Geleneksel mobilya üretim anlayışında temel hammadde olarak ahşabın kullanıldığını kaydeden Tekin, ‘’Bu üretim anlayışının sürmesi halinde, hızla artan nüfusun mobilya gereksinimleri, çok büyük orman tahribatına yol açacaktı. Bu tahribatı önlemek için gelişmiş ülkelerde başlayan (yeşil)  mobilya anlayışı artık Türkiye’de de yaygınlaştı.  Çevre dostu mobilya tasarımlarında ağaçlar kesilerek elde edilen ahşap malzeme yerine, ahşap havası verilecek atık nesneler, endüstriyel ve geri dönüşümü yüksek doğal malzemeler kullanılıyor’’ dedi.


Ofis Tekin olarak sattıkları ürünlerde de tutkalından kumaşına, süngerinden mdf’sine ve suntasına kadar çevreye duyarlı malzeme seçimine özen gösterdiklerini...