02 / 05 / 2024

Ofishane fiba

Ofishane fiba

Fiba Grubu, Eroğlu Gayrimenkul'un geliştirdiği Kağıthane'deki Ofishane projesinin tamamını satın aldı. Toplam 21 bin metrekare ofis alanının yer aldığı projenin 80 milyon dolara satıldığı tahmin ediliyor..

Ofishane 90 milyon dolara Fiba Grubu'nun oluyor!

Eroğlu Grubu tarafından İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de geliştirilen Ofishane projesi 90 milyon dolara Fiba Grubu'nun oluyor. Ofishane projesi, 13 bin 949 metrekare arsa üzerinde yükseliyor...

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

BES’te neler oluyor? 14 milyon kişi BES’e katıldı şimdi satılığa çıkarıldı

Devletin zorunlu kıldığı Bireysel Emeklilik Sistemi 14 milyon katılımcıya ulaşırken Hollandalı NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. kapsamındaki bireysel emeklilik portföyünü satmaya hazırlanıyor. İddiaya göre şirketler BES’i Özyeğin ailesinin yönettiği Fiba Emeklilik Hayat A.Ş.'ye satmak için görüşüyor.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Mülklerin kira gelirini ve getirisini yükselten fon FRG borsada!

Kuruculuğunu Fiba Portföy'ün yaptığı, yöneticiliğini ise Re-Pie Portföy’ün üstlendiği Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu (FRG) 10 Temmuz itibarıyla FPREPF1 koduyla Borsa İstanbul Nitelikli Yatırımcılar piyasasında işleme açıldı.

FİBA CP global iş ortaklıklarıyla büyüyecek!

Türkiye ve dünyada birçok gayrimenkul projesine imza atan FİBA Commercial Properties, son bir ayda da yerel ve global işbirlikleri yapmayı sürdürüyor.

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Buğdaycı tarafından kuruldu.

FİBA Grubu'ndan koronavirüsle mücadeleye 12 milyon liralık destek!

FİBA Grubu, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmalar kapsamında 12 milyon TL'lik destek verdi.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

Ofishane fiba Haberi

Ofishane fiba

FİBA Grubu, Kağıthane'de yer alan bir ofis binasını satın aldı. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ofishane projesinin tamamı Fiba Grubu'nunoldu. Taraflar arasındaki imzalar 11 Ekim tarihinde atıldı. 

Toplam 33 bin metrekare kiralanabilir alanda yer alan Ofishane'de 21 bin metrekare ofis alanı yer alıyor. Projenin 12 bin metrekarelik alanında ise yapı marketi Bauhaus hizmet veriyor. 


Metrekaresi 4 bin 500 $ 



Kağıthane'de gerçekleştirilen ofis projelerinde metrekare fiyatları 3 bin 500 ile 4 bin 500 dolar arasında değişiyor. Bu rakamlara göre, Ofishane'nin yaklaşık 80 milyon dolara satıldığı tahmin ediliyor. 


Merkezi Levent'te 


Hüsnü Özyeğin'in kurucusu olduğu Fiba Grubu, finans ve finans dışı alanlarda faaliyet gösteriyor. Finans sektöründe bankacılık, leasing, faktoring, sigortacılık, varlık yönetimi ve özel sermaye fonu, finans dışında ise havacılık, mağazacılık, gayrimenkul, enerji, gemi inşaası ve liman...