16 / 05 / 2024

Ofisini Tasarımınla Konuştur

Ofisini Tasarımınla Konuştur

Ofis Tekin Exclusive’in ergonomik ve verimli çalışma mekanları yaratacak genç yetenekler aradığı ofis tasarım yarışması Ofisini Tasarımınla Konuştur yarışması yurt genelinde büyük ilgi gördü...

Ofisini Tasarımınla Konuştur yarışmasında eser kabulü başladı!

Ofis Tekin Exclusive tarafından düzenlenen ve sıra dışı çalışma mekanları yaratacak genç yeteneklerin arandığı bir ofis tasarım yarışması olan “Ofisini Tasarımınla Konuştur”, eser kabulüne başladı.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

BMW tutkunlarının çok konuştuğu tasarım! 27 Nisan 2022 BMW iX güncel fiyat listesi

BMW tutkunlarının özellikle tasarımı konusunda çok konuştuğu İX’in fiyat listesi güncellendi. İşte BMW iX’in özellikleri ve güncel fiyat listesi…

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Mimarlık ve tasarımın geleceği 5-6 Nisan’da konuşulacak!

Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Bartın Üniversitesi'nde kentsel tasarım konuşuldu!

Bartın Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından “Kent Mekânında Kamusal Alanlar ve Kent Tasarım” konulu panel düzenlendi.

2D1 Tasarım Toplantıları'nda ticari yapılar konuşuldu!

Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getiren “2D1 Tasarım Toplantıları” serisinin altıncısı ‘2D1 Ticari Yapılar’ Guardian Cam sponsorluğunda 8 Eylül 2016 Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlendi.

Mod Tasarım'la ofisini kendin tasarla!

Türk mühendislerin üç yıl gibi bir sürede geliştirdiği "Mod Tasarım, Mod Tasarım AR ve Mod Tasarım 360" uygulamalarıyla sahip olmak istediğiniz ofisi tasarlaya biliyorsunuz. İşte Mod Tasarım'ın o uygulaması...

İhlas Ev Aletleri İF Tasarım Ödülü aldı!

İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen Aura Cleanmax ve Aura Roboclean temizlik ve sağlık robotları, iF Tasarım Ödülü aldı. Ödülü, iF Tasarım Organizasyon Komitesi Başkanı Mashid Karimi’den alan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Ömer Kamber, şöyle konuştu:

Gönye Proje Tasarım, Konut Konferansı 2015’e katıldı!

Gönye Proje Tasarım, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı 2015’te konuşmacılar arasında yer aldı. Şirket kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, konferansta konuştu.

Küresel Tasarım Kentleri 3. Genel Kurulu tamamlandı!

Küresel Tasarım Kentleri 3. Genel Kurulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı Başkanı Melih Gökçek’in kapanış konuşmasıyla tamamlandı. Ankara Deklarasyonu da oybirliğiyle kabul edildi.

İzmir Gaziemir'de kentsel tasarım yarışması konuşulacak!

KOLOKYUM, Kentsel Dönüşüm dairesi Başkanlığı'nca yapılan Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı, Kentsel Tasarım ve mimari proje fikir yarışması projeleri 3 Ekim'de konuşulacak.

Ofisini Tasarımınla Konuştur Haberi

Ofisini Tasarımınla Konuştur

Ofis Tekin Exclusive’in dereceye gireceklere iş olanağı sağlayan Ofisini Tasarımınla Konuştur yarışması, yurt genelinde özellikle üniversite öğrencilerinden büyük ilgi görüyor. 


Ergonomik ve verimli çalışma mekanları oluşturacak genç yeteneklerin arandığı tasarım yarışmasına gösterilen ilgiden dolayı son derece mutlu olduklarını dile getiren Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, “Çok sayıda üniversite öğrencisinden telefonlar aldık. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmak bizleri mutlu etti. 'Ofisini Tasarımınla Konuştur' yarışması yaratıcı fikirlere sahip kreatif beyinlere, iş kapılarını açacak olması nedeniyle de büyük önem taşıyor. Tasarımcı ihtiyacının zirvede olduğu ofis mobilya sektöründe, genç yetenekleri sektöre teşvik etmek ve bu anlamda fırsatlar sunmanın önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.


Yarışma sona erdikten sonra da gençlere katkı sağlayacağını belirten Cemal Tekin, “Ofisini Tasarımınla Konuştur” yarışmasında ilk üçe giren yarışmacılara istihdam garantisi...